15.7 C
București
joi, 4 martie

Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă

Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România, dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă.

Platforma CAVI Share Alert este un produs 100% românesc. A fost dezvoltată în întregime de Global Technical Group și este rezultatul a aproximativ 2 ani de muncă și al unei investiții de peste 1 milion de euro.

CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea și comunicarea cu echipajele de intervenție mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervențiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

Platforma asigură gestionarea alarmelor prin intermediul unei aplicații de monitorizare a evenimentelor (CAVI Share Alert Web), ce poate fi utilizată la nivel de dispecerat, respectiv a unei aplicații pentru dispozitive mobile (CAVI Share Alert App), utilizată de echipajele de intervenție, în scopul eficientizării serviciului de intervenție.

Spre deosebire de platformele de dispecerizare clasice, CAVI Share Alert inovează piața serviciilor de intervenție, permițând companiilor să beneficieze de cei mai mici timpi de intervenție, prin accesul la mult mai multe echipaje operative și oferind firmelor care asigură serviciile de intervenție mobilă posibilitatea de a acoperi un areal geografic cu un număr mare de echipaje.

Cum funcționează platforma

La nivel de dispecerat este asigurată administrarea solicitărilor de misiuni (recepționare, transmitere, alocare), monitorizarea modului de desfășurare a intervențiilor și închiderea incidentelor de securitate prin obținerea de informații necesare stabilirii cauzelor generării acestora. Aplicația web afișează toate solicitările de misiune sau toate alarmele recepționate la nivelul dispeceratului și le repartizează către echipajele de intervenție din platformă, într-un mod judicios.

Platforma dispune și de o aplicație destinată echipajelor de intervenție pentru recepționarea și preluarea misiunilor transmise de către dispeceratul dedicat.  Ca parte componentă a platformei CAVI Share Alert, aplicația mobilă semnalează echipajelor de intervenție toate solicitările de misiune transmise prin intermediul aplicației de dispecerat.

„Echipajele de intervenție înscrise în platformă pot recepționa în aproximativ 20 de secunde toate solicitările de alertare și pot confirma disponibilitatea de a prelua o misiune. În funcție de timpul de intervenție estimat, server-ul Share Alert alocă misiunile către echipajele cel mai bine poziționate, indiferent de compania deținătoare, astfel încât să asigure optimizarea costurilor și scurtarea timpilor de răspuns”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group. „În prezent, în platforma CAVI Share Alert sunt înrolate peste 400 de echipaje de intervenție de la 40 de firme specializate. Estimăm dublarea numărului de echipaje înscrise în platformă în următoarele 12 luni și gestionarea a aproximativ 10.000 de incidente în fiecare lună”, adaugă Fadi Rida.  

Totodată, CAVI Share Alert este un serviciu dedicat monitorizării obiectivelor de securitate care asigură, în cadrul unui dispecerat centralizat, următoarele:

  • Solicitarea și alocarea echipajului de intervenție cel mai apropiat (în caz de eveniment);
  • Comunicarea cu echipajul pe toată perioada derulării acțiunii de intervenție;
  • Monitorizarea pe hartă 24/24 h a echipajelor de intervenție disponibile;
  • Semnalarea zonelor în care nu sunt înregistrate echipaje de intervenție;
  • Vizualizarea pe hartă a tuturor locațiilor aflate în monitorizare;
  • Marcarea pe hartă a locurilor în care au fost incidente de securitate;
  • Calcule statistice și emiterea de rapoarte pentru management sau pentru administratorii de flote;
  • Serviciu de facturare automatizat la nivel de aplicație.
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW