Gogoşi şi circ în Parlament

foto Inquam Photos – Octav Ganea

Liderii social-democraţi s-au renunit luni începând cu ora 12 la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, la Parlament, pentru a discuta soarta “puciştilor”din partid. Printre cei vizaţi se numără vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, şi secretarul general al partidului, Marian Neacșu. De asemenea, pe ,,lista’’ lui Dragnea se află şi lideri de organizații precum Ion Mocioalcă și Ciprian Pandea.

Întrebat de jurnalişti dacă va face propuneri de excluderi din partid, Liviu Dragnea a răspuns: „O să propunem mai mulţi, ca să închidem toată această perioadă în care unii colegi au uneltit, negociat pentru ca Guvernul PSD să pice”.

Totodată, înainte de şedinţa CEx, liderul PSD a spus că tot astăzi are treabă cu valiza în care ar exista documente compromiţătoaree despre el și firma Tel Drum, documente ajunse în posesia jurnaliştilor de la Rise Project, potrivit Digi24.

,,Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project, a doua valiză, ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curții o valiză”, a spus Liviu Dragnea.

Un alt nume important din PSD care a vorbit despre excluderi este ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„Nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie… Nu ştiu dacă este foarte important dacă e parlamentar sau neparlamentar, până la urmă, sigur că orice vot în Parlament este foarte important, dar în momentul în care îţi strică majoritatea şi nu fac altceva decât să îi împingă şi pe alţii să părăsească partidul sau să voteze împotriva deciziilor care se iau într-o majoritate în partid, atunci nu cred că ar trebui să avem niciun fel de reţinere din punctul acesta de vedere, cu atât mai mult cu cât, din discuţiile pe care şi eu personal le-am purtat cu alţi parlamentari, ei se vor îndrepta către PSD în perioada următoare, mai mulţi parlamentari”, a declarat duminică Olguța Vasilescu la postul Antena 3.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW