joi, 27 februarie, 2020
7.1 C
București

Google a suspendat o parte din colaborarea cu Huawei, în urma sancțiunilor lui Trump

Reuters a anunțat, într-un material publicat ieri seară, că „Google a suspendat o parte din colaborarea cu Huawei, în urma sancțiunilor administrației Trump”.

Decizia vine după ce un ordin administrativ al președintelui Donald Trump a plasat compania chineză pe o listă neagră.

Vă prezentăm mai jos reacțiile părților implicate:

Huawei: „Am adus contribuții substanțiale la dezvoltarea și creșterea platformei Android ”

„De-a lungul timpului, Huawei a adus contribuții substanțiale la dezvoltarea și creșterea platformei Android în jurul lumii. Drept unul dintre partenerii cheie ai Android la nivel global, am lucrat îndeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem care a adus multiple beneficii atât utilizatorilor, cât și întregii industrii. Huawei va continua să asigure actualizări de securitate, precum și servicii post-vânzare pentru toate dispozitivele Huawei și Honor existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atât pentru cele deja vândute, cât și pentru cele aflate încă pe stoc la nivel global. Vom continua să dezvoltăm un ecosistem software sigur și sustenabil care să asigure cea mai bună experiență tuturor utilizatorilor Huawei, la nivel global.”

Google: „Respectăm această directivă și revizuim implicațiile”

„Respectăm această directivă și revizuim implicațiile. Pentru utilizatorii serviciilor noastre, Google Play și securitatea Google Play Protect vor continua să funcționeze pe dispozitivele Huawei existente.”

Android: „Servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor funcționa în continuare pe dispozitivele Huawei”

„În ceea ce privește întrebările utilizatorilor Huawei privind următorii pași în respectarea celor mai recente acțiuni ale guvernului american: Vă asigurăm că respectăm toate cerințele guvernului Statelor Unite, iar servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor funcționa în continuare pe dispozitivele Huawei existente.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

XTB: ce impact va avea coronavirus asupra economiei românești

Impactul asupra economiei locale este în prezent nesemnificativ, dar în condițiile în care situația cu riscuri reale dar...

Cum se acordă concediul medical și indemnizația pentru carantină

Concediul şi indemnizaţia pentru carantină se acordă asiguraţilor cărora li se interzice continuarea activităţii din cauza unei...

Covid-19 nu a afectat încă leul

Comparativ cu sfârșitul anului trecut cursul euro a crescut cu aproape trei bani, o valoare modestă, care...

Coronavirus afectează și economia României?

China este al șaptelea partener comercial al României iar răspândirea coronavirusului afectează business-urile locale care importă în...

TRENDING

Doctoratul, poveste de demult

În pragul termenului de depunere a dosarelor de...