Greg Kelly, fosta «mână dreaptă» a lui Carlos Ghosn, eliberat din închisoare contra unei cauțiuni de 70 milioane yeni. Ghosn sfârșește anul în spatele gratiilor

Tribunalul de district din Tokio a autorizat marți, 25 decembrie, eliberarea pe cauțiune a lui Greg Kelly, fostul administrator al grupului Nissan și «mâna dreaptă» a lui Carlos Ghosn. Acesta fusese arestat la 19 noiembrie sub acuzația de complicitate la ilegalitățile pe care Ghosn le-ar fi comis, respectiv la subevaluarea veniturilor, de-a lungul mai multor ani, la conducerea Nissan.

Potrivit comunicatului tribunalului, cauțiunea, în valoare de 70 milioane yeni (557.000 euro), a fost vărsată în lichid. Părăsirea centrului de detenție Kosuge era așteptată de o masă de ziariști, tot marți, deși parchetul a făcut deja apel împotriva deciziei.

Carlos Ghosn rămâne în închisoare

Ghosn, care se află deja de o lună de zile în celulă, a fost plasat vinerea trecută din nou în stare de arest, în baza unor noi acuzații potrivit cărora ar fi trecut în contul constructorului de automobile japonez pierderile de 1,85 miliarde de yeni (14,5 milioane euro) în investițiile personale. Motiv pentru care parchetul din Tokio i-a prelungit duminică detenția cu încă 10 zile.

- PROMO - img

1 COMENTARIU

  1. TOKYO 5 GOD 5, JESUS 5; T.O.K.YO. T-Tishbite, O-Order, K-Potassium, YO-Yellow. Tishbite’s order to the yellow potassium. Potasiul galben e învățăturile cerești unice despre cum se înfăptuiește prin Duhul Sfânt întreaga Creație după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 leat 7512-7578 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW