HBO Max apare în 2020. Oare va „fura” audiența celor de la Netflix?

HBO tocmai a anunțat că va lansa un nou serviciu de streaming. HBO Max vine pe piață în anul 2020 și se va lupta cu Netflix, Hulu, Amazon Prime și rivale mai noi precum Disney +. Un lucru este însă clar, HBO Max este un serviciu de streaming cu caracteristici originale și cele mai bune din portofoliul WarnerMedia.

„WarnerMedia are trei avantaje referitoare la acest nou serviciu de streaming„, a spus actrița din filmul Pitch Perfect – Anna Kendrick, care va juca într-un serial de pe HBO Max numit Love Life. „Unul, au o istorie incredibilă și moștenire a povestirii. Doi, sunt foarte concentrați pe viitor și încearcă să fie cei mai buni. Și trei, îi lasă pe oameni ca mine să se încurce episod după episod până când găsesc dragostea. Nu aș putea fi mai încântată să fac parte din această familie”.

Totodată, și autorul Game of Thrones, George R. R. Martin susține și el acest serviciu. „Colaborarea cu HBO din ultimul deceniu a fost un vis devenit realitate și acum se îmbarca într-un nou proiect. Ei lansează o nouă platformă de streaming captivantă, care va purta toată marea programare HBO din întreaga lume. Spectacole vechi clasice și spectacole noi palpitante, inclusiv (sper) o revenire la lumea din Westeros.”

Încă nu există un preț stabilit pentru HBO Max – deși în prezent serviciul HBO Go costă 14,99 USD pe lună. Știm în schimb faptul că HBO promite „10.000 de ore de conținut premium”.

Cum se compară HBO cu costurile Disney + și Apple TV +?

Deși Disney + este destul de popular, cheltuielile Disney pentru serviciul său de streaming referitor la viitor sunt mai mici decât costurile HBO Max, Disney „proiectând un buget de conținut original pentru 2020 cu un miliard de dolari.” Acest lucru pare inexact având în vedere bugetele atât de mari pentru cele mai mari spectacole ale sale precum serialul The Mandalorian, care presupune să coste 15 milioane de dolari pe episod, în timp ce The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision și Hawkeye ar putea rula până la 25 de milioane de dolari pe episod.

Apple TV + s-a lansat pe 1 noiembrie 2019 iar Disney + pe 12 noiembrie 2019.

Totuși, când va apărea HBO Max?

HBO Max se va lansa în mai 2020. WarnerMedia nu a anunțat încă o dată exactă de lansare, dar cu siguranță serviciul urmează să debuteze în mai și va costa 14,99 USD pe lună. Asta înseamnă că un abonament HBO Max va costa destul de mult pe lună faţă de concurenții Disney + (6,99 USD), Apple TV + (4,99 USD) și Netflix (12,99 USD).

Clienții companiei de comunicații din America AT&T cu abonamente la HBO nu vor trebui să plătească în plus. AT&T oferă HBO Max fără o taxă suplimentară celor aproximativ 10 milioane de abonați HBO aflați deja pe platformele sale de distribuție. Între timp, utilizatorii HBO Now care se abonează direct la HBO prin HBONow.com vor avea acces și la acest serviciu. WarnerMedia se afla în discuții cu distribuitori de producere de playere digitale precum Roku pentru a se asigura că clienții serviciilor terțe vor primi și HBO Max.

Într-o prezentare pentru investitori din 29 octombrie 2019, președintele WarnerMedia Entertainment, Robert Greenblatt, a declarat că HBO Max nu se concentrează pe un număr mare de utilizatori, ci pe utilizatori care să folosească frecvent HBO Max. Acest lucru ar putea însemna o lista mai mică de filme și utilizatori decât pe Netflix, care este concurență. să spunem. „De fapt credem că propunerea de valoare se îmbunătățește atunci când restrângem opțiunile, eliminând o mare parte din filmele de umplutură pe care nimeni nu le urmărește”, a spus Greenblatt.

sursa: https://docs.google.com/document/d/1GqKy0wqPYxPmfJopq34hEkb7Ye6PuqJMWISTPAzEfzk/edit?usp=sharing

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW