HoReCa: Țineți alergiile clienților voștri la distanță!

Atunci când aveți o afacere în domeniul hotelier este foarte important să preîntâmpinați toate problemele clienților dumneavoastră. Din acest motiv, un aspect căruia se recomandă să îi oferiți o atenție deosebită îl reprezintă produsele textile (indiferent că este vorba despre lenjeriile de pat, pilote, perne, prosoape sau chiar fețe de masă).

Astfel, ținând cont de câteva aspecte importante puteți oferi cea mai bună protecție celor ce vă aleg. 

Praful și mătreața provoacă reacții alergice în dormitor

Foarte multă lume consideră că țesătura sau umplutura așternutului este principala responsabilă de alergiile ce apar în timpul somnului. Totuși, aceasta este mai mult o preconcepție decât un adevăr. De obicei alergiile sunt declanșate de polen, de mătreața, acarienii și praful acumulate în timp. Din acest motiv, se recomandă să acordați o atenție deosebită curățeniei dormitoarelor.

Așternutul hipoalergenic? Ce este și cum poate ajuta!

Atunci când căutați lenjerii pentru hoteluri trebuie să țineți cont de faptul că nu veți avea cum să cunoașteți prea multe detalii privitoare la starea de sănătate a celor ce vor sta în ele. Din acest motiv cel mai inspirat lucru pe care în puteți face este să alegeți cele mai bune materiale pentru confecționarea acestora. Și, cele mai bune țesături sunt acelea care oferă protecție împotriva alergiilor. 

Protecția împotriva alergiilor se referă la capacitatea sa de a păstra alergenii la distanță, în momentul utilizării așternutului. Acest tip de lenjerie poate păstra praful, acarienii și polenul în afara pernelor, comodei sau saltelelor, astfel încât să nu devină un pericol nici măcar pe termen lung. 

Astfel, deși poate fi tentantă achiziționarea unor lenjerii din fibre de poliester, cel mai indicat este de optați pentru lenjerii hotel din țesături din bumbac strâns, care să aibă certificat OEKO TEX. Acestea sunt realizate în Pakistan, urmând cele mai stricte norme de calitate. De asemenea, este important ca fibrele utilizate în confecționarea materialelor să fie naturale și respirabile, și nu tratate cu pesticide sau impermeabilizate sintetic. Este indicat să discutați aceste aspecte cu furnizorul dumneavoastră de lenjerii, înainte de a realiza comanda.

Fibre naturale de bumbac și pentru prosoape!

Prosoapele sunt de asemenea extrem de utilizate în domeniul hotelier. Oricine vă va trece pragul va fi atent la calitatea materialelor din care acestea sunt confecționate. Din acest motiv, bumbacul 100% natural, este cea mai bună alegere pentru a ține alergiile la distanță. Bumbacul pakistanez, pieptănat, cu fir dublu răsucit nu doar că este super absorbant, dar ține și mizeria la distanță. Dincolo de siguranță, prosoapele realizate din acest material mai au și avantajul de a asigura un contact foarte plăcut cu pielea, datorita buclelor de bumbac de înaltă calitate.

Atenție și la spălare!

Având în vedere că toate produsele textile din camere vor fi spălate foarte des, v-ar putea ca acestea să reziste cât mai bine la spălări și utilizări repetate. Bumbacul hipoalergenic este foarte rezistent, mai ales atunci când se spală urmând indicațiile producătorului. Igienizarea lor se realizează la o temperatură de minim 60 grade Celsius, pentru a vă asigura că nu captează absolut nicio bacterie sau acarieni. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW