vineri, 3 iulie, 2020
27.5 C
București

Hornbach a investit 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach anunță extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3.500 mp în urma unei investiții de 2,8 milioane de euro. Fondurile au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcții, dar și pentru extinderea suprafeței exterioare destinate produselor de grădinărit.

Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienților noștri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, așa cum avem în toate celelalte magazine din țară. De asemenea, odată cu crearea acestui spațiu, am mărit și suprafața exterioară destinată produselor de grădină, dar și o parte din departamentele din interiorul magazinului”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Potrivit afirmațiilor sale, în acest moment suprafața magazinului din Sibiu a ajuns la circa 15.500 mp, comparativ cu circa 12.000 cât avea în momentul inaugurării sale, în octombrie 2015.

Locația din Sibiu este amplasată pe un teren de circa 38.700 mp şi este împărţită în patru zone distincte, precum toate locaţiile Hornbach din România. Astfel, pe o suprafaţă de circa 6.900 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de aproximativ 3.600 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de Grădină şi Zoo, iar Drive-In-ul este amplasat pe un areal de circa 5.000 mp.

Potrivit directorului general al companiei, investiția de 2,8 milioane de euro a fost alocată atât achiziției de teren suplimentar de 5.500 mp, cât și construcției zonei de Drive-In. Odată cu aceste schimbări, investiția totală în magazinul din Sibiu se ridică la 14,8 milioane de euro.

La fel ca şi celelalte magazine Hornbach, şi locaţia din Sibiu este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Astfel, în noul magazin, sibienii pot găsi peste 50.000 de articole mereu pe stoc, alături de altele disponibile la comandă”, a mai afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Extinderea magazinului Hornbach din Sibiu va avea un impact pozitiv și în business-ul companiei. Astfel, estimăm un avans cu aproximativ 15% al vânzărilor pentru grupele de lemn, plăci și prefabricate. De asemenea, pentru categoria de gresie și faianță mizăm pe un avans de circa 50% al vânzărilor”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Acces facil la servicii de calitate ridicată

Reprezentantul Hornbach România a punctat, de asemenea, că zona de Drive-In va fi un punct de interes pentru clienții locali, mai ales pentru cei interesați de achiziția de mărfuri voluminoase.

Astfel, aceștia pot merge direct cu mașina în zona rafturilor din Drive-In. Aici pot găsi locuri de parcare special amenajate și pot cere sfaturi consultanților Hornbach. Odată alese produsele, le pot încărca rapid în mașină, direct de la raft, cu ajutorul lucrătorilor comerciali.

La final, toate produsele sunt achitate la o singură casă, simplu și rapid. În Drive-In-ul Hornbach, clienții au acces la produse pentru acoperiş, cherestea, amenajare interioară, construcţii la roşu, sisteme de canalizare, materiale de construcții pentru grădină și mărfuri vrac.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Covid-19, scăpat de sub control în Statele Unite

Doctorul Anthoni Fauci: "Mergem în direcție greșită". Numărul contaminaţilor...

Cheia oferită de Confindustria România vine și în sprijinul industriei italiene

O participare extraordinară din partea României, dar și numeroase conexiuni din țările est-europene, precum Bulgaria, Albania, Polonia...

Tătaru: Dacă se va impune, vom avea o prelungire a stării de alertă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat vineri că în prezent nu există pericolul instituirii stării de urgenţă,...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...