-5.1 C
București
marți, 19 ianuarie

Hoția și… Istoria?!

Istoria? O poveste cu tâlhari, hoți, criminali porniți la furat și în care doar uneori se amintește, în treacăt, și de cei păcăliți, omorâți, furați.

Când mai demult vizitam Italia și mă opream la Roma, eram impresionat de ce puteam vedea acolo, ce formidabilă civilizație s-a dezvoltat în acel oraș. 
Vedeam clădiri, monumente, arcuri de Triumf care, la prima vedere, te impresionează plăcut. 

Dar când ne gândim cum s-au înălțat aceste “minuni antice,”, descoperim că sute de mii, milioane de oameni au murit pentru ca monumentele să aibă suport material și să fie ridicate “cu mândrie” de învingători: țări întregi au fost jefuite, căci jaful, omorul, criminalitatea stau la baza lor.

Sigur că nu pot să nu menționez și Columna lui Traian la care, dacă la început privești cu mândrie, în final sigur îți vine să plângi și te cutremuri când vezi cum străbunii noștri au fost cuceriți, omorâți, jefuiți, furați și duși în robie de către romani. 

Dar noi îi slăvim în istoria noastră prezentă. 
Ce ironie!

Ceea ce au azi vesticii e obținut din furat – colonii și teritorii de la vecini – dar și despre esticii-ruși nu pot gândi diferit. 

Războiul al II-a Mondial le-a căzut ca o mană cerească, astfel că au putut lua tot ce-au găsit în drumul lor și așa au reușit să-și construiască o țară… nouă ,modernă , in urma unui război de eliberare dar și de jefuite.

Și de ce au avut nevoie de războaie și de colonii? 
Pentru că ce aveau alții nu aveau ei. 
Dar ei aveau arme și armate, așa că s-au dus peste alții la…furat!

Cât despre noi, noi am avut așa de mult, încât am stat așa cum stăm și azi ca să fim jefuiți de alții mari “Hoți” și nu zicem nimic pentru că trebuie să fim …“civilizați “!

Sigur că azi mulți istorici români  “de prestigiu” îi învață în scoli și universități pe copiii noștri despre războaie civilizatoare romane și despre “norocul” strămoșilor noștri daci și în special al soțiilor și fiicelor acestora de a se lăsa “civilizate”. 

Și uite-așa li s-au furat dacilor sute de mii de tone de aur și argint!!!!!!
Să nu uităm că Dacia era un El Dorado al acelor timpuri.

Istoricii “noștri” ,recunoscători acelor ”civilizatori /romani”, îi menționează cu mândrie în “cărțile noastre” de istorie, iar guvernul nostru “patriot “ îi laudă chiar și în Imnul Național pentru faptele lor pline de “demnitate” și cinste!? 

Trădătorii sunt ridicați la rangul cel mai înalt! 
O mare rușine și o mare nedreptate!
Oare chiar așa de tăntălăi să fim?! 
Chiar să nu ne fie Rușine?!

Dar nu ei, „Civilizatorii ”, sunt proști! Ci Noi!

De multe ori aud cum că Alogenii ne scriu istoria?!
Chiar așa să fie?
Uitați-vă mai atent să vedeți cine semnează manualele de istorie ale … românilor.

Concepția “ civilizatorului” este foarte simplă: el vine la furat…. dar nu uită să spună, precum englezii în India, că aduc o lume nouă, civilizată, când ei, de fapt, vin cu un singur gând: …..să fure!

Și la noi, după romani, au venit turcii, grecii, rușii (de a căror ”dragoste” pentru Moldova nu am scăpat nici acum), apoi habsburgii și nemții. 
Toți au venit doar ……La Furat!

Prietenii sârbi ne-au iubit și ei așa de mult, încât Carina, parte din Banat și toată valea vestică a Timocului au decis să le păstreze pentru ei. Cum pot fi numiți altfel decât… Hoți!

„Prieteni” mai buni ne-au fost bulgarii, căci ei s-au mulțumit cu valea estică a Timocului și cu Cadrilaterul (cedat lor de Antonescu, vezi Pacea de la Craiova). 
Și ei… tot Hoți!

Cât despre fosta noastră vecină și “ prietenă”, Polonia, iată ce pot spune….

În septembrie 1939, Germania și Rusia au invadat Polonia.  

Noi nu eram aliați nici cu Germania, nici cu Rusia, așa că nu am trădat pe nimeni dacă am intervenit în ajutorul Poloniei!!!

Căci așa trebuie considerată decizia României de a-i permite Poloniei să tranziteze prin România nu numai tezaurul Poloniei, dar și cea mai bună parte a elitei militare. 

Ceilalți, marile puteri, nu au făcut nimic pentru Polonia. Aveau tratate de alianță cu Polonia, tratate care nu au mai avut nicio valoare.

La scurtă vreme am avut de suferit și noi din partea acelorași țări „prietene”: Germania și Rusia! 

Oare amputările teritoriale din vara lui 1940, parte din Ardeal “dăruit” de mari hoți ai Europei de atunci, de germani, Ungariei; și Basarabia/ Bucovina la alți mari criminali și hoți, la rusi, să nu aibă nicio legătură cu faptul că în septembrie 1939 le-am încurcat socotelile celor doi monștri ai hoției?!

Recunoștința Poloniei (??) pentru ajutorul primit de la România a fost de-a lungul anilor nulă! Inexistentă! 

Nu cunosc vreun gest semnificativ de recunoștință al Poloniei sau al unor lideri ai opiniei publice poloneze, al intelighenției poloneze…, ba chiar dimpotrivă.

În 2014, au fost aniversați și comemorați, 75 de ani de la declanșarea celui de al Doilea Război Mondial și printre statele invitate, organizatorii polonezi au considerat că… NU are ce căuta acolo România!!??

Mesajul lor a fost mai mult decât jenant, dar și mai de condamnat a fost cel al guvernului “nostru” care nu a avut nimic de spus!

Despre “prietenii” unguri ce pot să vă spun nou… După Pearl Harbour, aliații marelui HOȚ și criminal Hitler au trebuit să declare război Statelor Unite.

Pe 12 decembrie 1941, ambasadorul maghiar la Washington a fost instruit şi el să înmâneze o declaraţie de război Secretarului de Stat, Cordel Hull, care a decis să-l ia peste picior.    

–        Ungaria, Ungaria… sunteţi o republică? l-a întrebat.
–        Nu, domnule, suntem un regat.
–        Zău? Şi cine e regele vostru?
–        Nu avem un rege, ci doar un regent, Amiralul Horthy.
–        Un amiral? Prin urmare, aveţi o mare flotă.
–        Nu, nu avem flotă deloc, din moment ce n-avem ieşire la mare.  
–        Curios: un regat fără rege şi un amiral fără flotă! 

Deci, de ce ne declaraţi război? 
Ne urâţi?
–        Nu. Noi urâm România.
–        Atunci de ce nu declaraţi război României?
–        Imposibil! Sunt aliaţii noştri.” 

Va las pe dumneavoastră să-i judecați.

România există azi într-o lume a concernurilor multinaționale cu Hoți Uriași, unde nu există prieteni în jocul profiturilor la nivel mondial. 
Dacă nu le înțelegi jocul, vei pierde, iar vinovat nu poate fi altul decât guvernul pe care ți-l alegi!

Să fii popor sărac într-o țară ca România, în mod cert nu meriți ceea ce ai!

În final vă las pe dumneavoastră să contribuiți la acest articol adăugând și alți Prieteni/Hoți ai poporului nostru atât de năpăstuit și mințit de-a lungul istoriei.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW