Iluminatul inteligent, solutia pentru facturi mai mici la energie electrica

Energia electrica se scumpeste considerabil, iar facturile la curent au devenit o adevarata „sperietoare” in ultima perioada.

Daca vrei ca bugetul tau sa nu fie destabilizat prea tare de miscarile de pe piata energiei electrice, solutia perfecta poate fi pasul catre iluminatul inteligent.

Solutia economica perfecta pentru casa ta

Tendinta ultimilor ani este aceea de a micsora consumul de electricitate, ca masura de protectie a mediului. Una dintre parghiile folosite este scumpirea curentului electric, pentru a descuraja risipa, dincolo de considerentele economice. Insa intr-o era in care aproape totul este automatizat intr-o gospodarie (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, cuptoare electrice etc.), economia la curent pare imposibil de facut. Ea poate incepe, insa, la fel de simplu cum aprinzi lumina.

Inlocuieste becurile clasice cu becuri led inteligente, mult mai economice, dar si mai prietenoase cu ochii.

Avantajele becurilor LED

Pe langa eficienta energetica mai mare, ai multe motive sa incepi sa folosesti becuri cu tehnologie LED:

• intensitatea maxima a luminii este atinsa instantaneu, fara timp de incalzire

• intensitatea luminii este stabila pe toata durata de viata a becului

• uzura intervine mai greu decat in cazul becurilor clasice, incandescente.

Poti opta pentru diferite tipuri de lumina, de la rece la calda, in functie de numarul de lumeni. Lumina alba rece stimuleaza concentrarea si are un efect energizant, fiind mai potrivita pentru spatiile de lucru, bai, bucatarii sau holuri. Lumina calda, in schimb, te ajuta sa creezi o atmosfera placuta si relaxanta in living sau dormitor.

Iluminatul inteligent, solutia ideala pentru mediu si buget

Cum orice economie se face, de obicei, cu o investite, poti combate scumpirea energiei cu sisteme electrice inteligente. Desi trecerea nu va fi una ieftina, investitia se va amortiza in timp datorita facturilor mai scazute.

Philips Hue este o solutie premium pentru cei ce doresc sa faca pasul spre iluminatul inteligent. Disponibil in toate versiunile de temperatura de culoare – Hue White, White Ambiance, White and Color Ambiance – Philips Hue inseamna iluminat inovativ, economic si confortabil.

 Bazat pe tehnologie LED si dispozitive inteligente, acest sistem este pasul catre viitor si “contabilul” care tine in frau factura la curent. Vei avea control complet asupra felului in care este iluminata locuinta ta prin intermediul aplicatiei Philips Hue pentru smartphone si tableta, ce comunica automat cu dispozitivul Philips Hue Bridge, un fel de router ce se conecteaza la reteaua ta de internet.

Indiferent de sistemul Philips Hue ales pentru locuinta ta, intrerupatorul cu variator iti va permite sa reduci sau sa intensifici luminile din fiecare camera din casa, in functie de nevoile de moment; un singur intrerupator cu variator poate controla pana la 10 lumini simultan.

Avantajele sistemului inteligent Philips Hue:

• controlezi luminile asa cum vrei, datorita capacitatii de reglare a intensitatii

• controlezi luminile si cand nu esti acasa, prin intermediul aplicatiei

• poti programa luminile

• creezi cu usurinta o atmosfera confortabila

• sincronizezi lumina cu muzica, filmele sau jocurile video preferate

• senzorii crepusculari fac ca lumina sa nu mai arda inutil si functioneaza si ca un sistem de securitate atunci cand se aprind pentru ca au detectat miscare.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW