4.4 C
București
vineri, 4 decembrie

Informații descurajante despre starea de sănătate a premierului Boris Johnson, contaminat cu coronavirus. Se află deja sub terapie intensivă

France Info, citând drept sursă anturajul lui Boris Johnson, a anunțat luni seară că, deși inițial se anunțase spitalizarea premierului doar pentru noi teste epidemiologice, că are un moral bun și că, în continuare, gestionează guvernarea țării, noi evenimente au dat motive de îngrijorare. S-a aflat că manifestări precum febra și tusea ar fi determinat plasarea sa sub terapie intensivă. Dintr-o informație nouă provenită luni din surse apropiate de 10, Downing Street, s-a aflat că reuniunea ministerială din dimineața zilei respective a fost condusă de ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, în locul premierului Johnson. “Le Journal du Dimanche” scria direct că starea de sănătate a premierului Johnson s-a agravat și că, la cererea sa, Dominic Raab îl va înlocui, interimar, la conducerea guvernării acolo unde va fi necesar.

Un semnal deloc bun și corespondenții de presă acreditați la Londra urmăresc cu mare atenție evoluția stării de sănătate a premierului britanic.

Este bine cunoscut faptul că, inițial, Boris Johnson a lăsat să treacă ceva vreme fără să reacționeze la amenințarea ce venea de la coronavirus, întârziind cu adoptarea de măsuri vizând izolarea. Până azi, în Regatul Unit, virusul ucigaș a luat viața a aproape 5.000 de persoane.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW