-2.8 C
București
luni, 18 ianuarie

Inspectorii silvici au verificat 3600 de transporturi de lemn

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a centralizat datele referitoare la controlul transporturilor de masă lemnoasă pe drumurile publice în perioada stării de urgenţă. Analiza a fost realizată pentru perioada 04-26 aprilie 2020.

În total, în această perioadă, Ministerul avut permanent în stradă peste 2.500 de inspectori ai gărzilor forestiere, ocoalelor şi direcţiilor silvice din ţară. Misiunea lor a fost să verifice legalitatea transporturilor de lemn care circulă pe şosele. Ei au oprit şi verificat, în medie, 163 de camioane pe zi. În total, în perioada 04 martie – 26 aprilie, peste 3600 de transporturi de lemn au fost verificate atent de inspectorii silvici.

Raportat la judeţele României, cele mai multe sancţiuni – 24 – au fost acordate în judeţul Suceava, urmat de Dâmboviţa şi Timiş, fiecare cu câte 11 sancţiuni şi Prahova, cu 10 sancţiuni acordate.

În ceea ce priveşte avizele de transport emise, în perioada 4-26 aprilie 2020, au fost înregistrate 164.940 avize de transport, dintre care aproape jumătate au fost avize primare, adică transport de la locul exploatării.

Este cel mai mic număr de avize de transport înregistrat în ultimii 5 ani, în perioada analizată.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. WO.OD.S. WOS-Wonders, OD-God. God’s wonders.
    LE.MN.E. LEE-Elie, MN-Maini. Mainile lui Elie.
    Acestea sunt definitiile ceresti ale lemnului. Va bateti joc de paduri cum va bateti joc zilnic de minunile Lui Dumnezeu si de ce fac cu mainile mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW