Iohannis, atacat agresiv pe Facebook după o postare electorală

Președintele PNL, Iohannis, a reușit în această seară, să atragă furia a mii de utilizatori de Facebook, după ce a realizat o postare electorală.

Nu mai surprinde pe nimeni că Iohannis face o campanie anticonstituțională pentru un partid, iar populația a început să se sature de această sfidare și începe să reacționeze agresiv.

Fostul profesor de fizică este „tras de urechi” încă din primele comentarii: „Chiar nu ai un pic de rușine la tot ce se întâmplă în țară și tu să faci campanie electorală pentru PNL?”

Altcineva îi atrage atenția că este președinte de șase ani, cu realizări zero: „Tu ce ai făcut pentru această Românie??? Nu ai nicio putere în fața guvernului, oricare ar fi el. Acum este esențial să stam acasă, nu să ieșim la vot și să ne infectăm”

„În 2016 erai președintele ales. Ce ați făcut pentru români? Ați semănat ura între români! Ați condus lupta dintre PNL și PSD. În rest vorbe goale”, completează un pensionar.

Un alt utilizator îi atrage atenția că oamenii nu sunt retardați: „Prea mult va bateti joc de popor, deja a devenit o obisnuinta sa mintiti pe fata! Suntem constienti de criza care va urma din cauza voastra. Sa nu uitati de furia poporului atunci cand ii ingreunati traiul si ii luati libertatea!”

Printre postările agresive se găsește și una isteață: „Înainte de a râde de copiii care cred în Moș Crăciun, amintiți-vă că au fost oameni care au crezut în Klaus Johannis!”

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. „Înainte de a râde de copiii care cred în Moș Crăciun, amintiți-vă că au fost oameni care au crezut în Klaus Johannis!” . Corect, au fost !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW