19.9 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Iohannis către pensionari: „Nu vă expuneți unui risc inutil”

Klaus Iohannis a făcut un apel către pensionari într-un mesaj video transmis astăzi, rugându-i să nu se expună inutil. Președintele le-a cerut oamenilor „să avem grijă de părinții și bunicii noștri”.

Iohannis a spus că depinde de noi să depășim această criză: „Solidaritatea trebuie să fie realitatea noastră de zi cu zi. Adevărata forță a unei națiuni este capacitatea de a avea grijă unii de alții.”

Președintele a cerut responsabilitate și ca populația să nu contribuie la prelungirea inutilă a situației existente. În plus, a spus că este anormală atitudinea unor politicieni, inclusiv primari, de a câștiga capital politic în urma crizei.

Iohannis a adăugat că orice măsură care restrânge libertățile îl „mâhnește profund”, dar că înțelege cât de importante sunt aceste măsuri pentru limitarea răspândirii virusului. Acesta a adăugat că vor urma măsuri mai dure dacă va fi necesar.

Președintele a adăugat că va mai urma un pachet de măsuri pentru economie. El a spus că toate resursele sunt puse la dispoziția sănătății românilor și a economiei românești.

„Eu cred în noi, românii și știu că uniți vom răzbi, așa cum am făcut-o și în trecut”, a încheiat Klaus Iohannis.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW