Jagermeister – din ce in ce mai popular in Europa de Sud-Est

Oficialii Jagermeister au declarat de curand ca vanzarile sunt din ce in ce mai mari in tarile din Europa de Sud-Est. Piata nativa isi pastreaza in continuare vanzarile ridicate, insa se pare ca “nu trebuie sa stii sa vorbesti germana ca sa apreciezi calitatea”, asa cum le place sa-si promoveze produsul.

In fond, motivul este de la sine inteles, avand in vedere tot ceea ce tine de Jagermeister: pret, calitate, sticla atractiva si marketing facut corect. Rusia, Republica Ceha si Polonia sunt cele mai profitabile piete pentru brandul nemtesc, iar Ucraina si Romania vin puternic din spate, marcand o crestere record, de doua cifre, a vanzarilor.

Celebra licoare s-a facut cunoscuta ca bautura destinata petrecerilor, fiind consumata preponderent sub forma de shot-uri. Simplu sau consumat cu energizant, Jagermeister are un pret foarte bun in comparatie cu majoritatea bauturilor alcoolice de pe piata. Daca o sticla de whisky bun are un pret de aproximativ 100 Lei, Jager este mult mai accesibil de atat, fara sa faca rabat la calitate. Spre exemplu, pe www.beicevrei.ro poate fi achizitionat Jagermeister la pret de import, anume 45,90 Lei sticla de 0,7 l. Beicevrei.ro face parte din grupul de firme B.D.G. Import, importatorul oficial Jagermeister in Romania, motiv pentru care pretul este unul dintre cele mai mici.

Jagermeister pret

Jagermeister este o bautura de calitate, in ciuda reputatiei dobandite printre tineri

Precum alte bauturi alcoolice respectabile, Jager este infuzat cu plante, motiv pentru care gustul ofera consumatorului o experienta senzoriala completa si complexa. Acesta are la baza o reteta ce contine 56 de ingrediente exclusiv naturale, al carei secret nu a fost divulgat in totalitate. Se stiu doar cateva dintre secretele ce contribuie la obtinerea acestei bauturi atat de populare. Spre exemplu, printre ingrediente se numara cardamom, scortisoara, ghimbir, coaja de portocala si anason. Toate acestea sunt atent cantarite si transformate in amestecuri uscate, fiind apoi lasate la macerat in alcool si apa timp de 5 luni. Ulterior, concentratul este amestecat si filtrat, fiind depozitat in butoaie de stejar pentru un an, timp in care se verifica permanent progresul lichiorului. In cele din urma, este amestecat cu zahar, caramel, apa si alcool.

Exista nenumarate mituri despre Jagermeister, iar una dintre cele mai hilare este ca acesta ar contine sange de elan. Spre dezamagirea cautatorilor de senzational, nu exista astfel de ingrediente. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar fiecare sticla trece prin 383 controale de calitate.

Este ingredientul de baza al unei plaje foarte vaste de cocktail-uri

Pe langa pret, Jagermeister este foarte apreciat si pentru faptul ca poate fi integrat cu usurinta in multe cocktail-uri. Combinatia Jager-energizant nu este pusa la socoteala. Acesta a inceput sa fie folosit in combinatii sofisticate, dar si mixuri care la prima vedere par ciudate. Spre exemplu, Jager-ul este un inlocuitor perfect pentru vodka in celebra reteta Bloody Mary.

Cert este ca Jagermeister este o bautura accesibila, pe care multi romani o au in barul personal. Gustul este deosebit, iar pretul este mai mult decat profitabil.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW