luni, 1 iunie, 2020
21.5 C
București

Jocul video în care poți retrăi victoria României împotriva germanilor

Olandezii de la Blackmill Games au decis că luptele din Primul Război Mondial de pe frontul de Est merită mai multă atenție, așa că au lucrat la un first person shooter numit Tannenberg, inspirat de bătălia de la Tannenberg din estul Prusiei. Jocul a fost lansat în early access pe 17 noiembrie 2017, iar versiunea completă va fi disponibilă din 13 februarie 2019, notează playtech.ro.
Tannenberg are, pe lângă unități militare românești redate în mod autentic, și o hartă dedicată Bataliei de la Dealul Coșna, unde armata română l-a invins pe Erwin Rommel. Pe pantele dealului, Dimitrie Dimancescu a condus un atac care avea să se dovedească decisiv pentru menținerea frontului în Primul Război Mondial. Așadar, eforturile țării noastre în timpul războiului vor putea fi retrăite și gamerii români.

Jucătorii pot alege dintr-o serie de unități militare și arme veridice din punct de vedere istoric, selecția extinzându-se prin acumularea de experiență în cadrul partidelor de multiplayer.

- Publicitate -
Viab1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Mii de britanici au protestat împotriva asasinării lui George Floyd

În ciuda restricțiilor impuse pentru contracararea coronavirusului, mii de cetățeni britanici s-au adunat duminică la Londra și...

Ce măsuri de protecție se aplică pe terase și plaje începând de astăzi

Începând cu data de 1 iunie sunt permise activitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare,...

BNR rămâne prudentă

Pentru a impulsiona consumul și relansarea economiei, BNR a tăiat dobânda de politică monetară de la 2%...

Continuă haosul în zeci de orașe ale Statelor Unite. Înfruntări violente în fața Casei Albe și a reședinței președintelui. Donald Trump, condus la un...

În ciuda ordinului de încetare a focului impus în capitala Statelor Unite pentru oprirea violențelor ce nu...