Joe Biden cere serviciilor de informații un raport privind originea Covid-19 în termen de 90 de zile


Teoria unui accident de laborator la Wuhan, în China, a revenit cu insistenţă în ultimele săptămâni în dezbaterea americană. Miercuri, preşedintele Joe Biden a cerut serviciilor de informaţii americane să „redubleze eforturile” pentru a explica originea Covid-19 şi a solicitat ca, în termen de 90 de zile, să-i fie prezentat un raport pe această temă. „Statele Unite vor continua să coopereze cu partenerii lor din toată lumea pentru a face presiune asupra Chinei să participe la o anchetă internaţională completă, transparentă şi bazată pe dovezi”, a declarat preşedintele american. El a susţinut că nu există dovezi suficiente pentru a concluziona „dacă acest virus a apărut din contactul uman cu un animal infectat sau dintr-un accident de laborator… Nu sunt dovezi suficiente nici pentru a demonstra dacă una din variante este mai probabilă decât cealaltă”.
Biden crede că exista posibilitatea ca o concluzie credibilă să nu fie niciodată cunoscută, având în vedere refuzul guvernului chinez de a coopera pe deplin cu anchetatorii internaţionali. „Nerespectarea inspectorilor noştri pe teren în acele luni de început (de pandemie – n.n.) va împiedica întotdeauna orice investigaţie cu privire la originea Covid-19”, a spus Biden.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. Esti dastapt tere, hombre. De parca din 2019 pana azi serviciile n-au aflat, daca nu cumva stiau deja , orijinea acestui virus inhormational. Si daca n-au aflat ele din 2019 in 2021 chestia asta, ir sa o faca acu, la ordinul tau? Pana iti dau ele raspunsul trece plandemia !

  2. Pen’ce mai trebuie un … „termen de 90 de zile privind originea covid-19”, cand totu-i clar / din laborator ? Intrebarea-i : fu scapat, ori fuse pus/implementat ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW