Joe Biden și soția sa vor primi a treia doză de vaccin anti-Covid-19

Președintele american Joe Biden și soția sa, Jill, vor primi a treia doză de vaccin anti-Covid-19 imediat ce campania rapelurilor cu serul Pfeizer și Moderna va fi lansată în Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie. Anunțul a fost făcut joi dimineață într-un interviu cu postul de televiziune ABC, precizând că atât el cât și soția sa au făcut primele injectări la începutul anului și se tem de o scădere a protecției imunitare în față noii variante Delta a coronavirusului. Autoritățile sanitare americane au anunțat deja miercuri că toți adulții americani care s-au vaccinat cu doze Pfizer și Moderna pot solicita o a treia injectare dacă de la ultima imunizare au trecut cel puțin opt luni.


Foto: U.S. Commission on Civil Rights, Public domain, via Wikimedia Commons

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

 1. Chiar credeti ca e ultima doza la Pfizer?

  De fapt administrarea celei de-a 3-a doze („justificata” pasamite de efectul sau benefic) ascunde esecul dozelor 1 si 2 dupa 6 luni de la vaccinare.
  Vezi ce se intampla in Israel, unde vaccinarile au inceput in decembrie 2020 si au atins 68% din populatie,
  dar acum au intrat in valul 4 cu 5000 – 8000 de cazuri noi pe zi.

  P.S.
  Imaginati-va ce ar fi scris presa si ce ar fi declarat politicienii occidentali daca vaccinul rusesc sau cel chinezesc ar fi avut belelele lui Astra Zeneca sau ineficienta lui Pfizer dupa 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW