Keysight Technologies România mizează pe competițiile interne de tip Hackathon

Ediția din 2021 a Hackathonului promovează inovația tehnologică în interiorul companiei


Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS), una dintre companiile lider de tehnologie de vârf care ajută întreprinderile, furnizorii de servicii și guvernele să accelereze inovația pentru a conecta și securiza organizațiile din întreaga lume, a organizat recent al 10-lea Hackathon intern anual pentru inovație. Ediția de anul acesta le oferă cercetătorilor și inginerilor spațiul necesar pentru a-și aduce ideile de la concept la inovație.
În 2021, Keysight Technologies România va organiza mai multe evenimente și competiții interne pentru a încuraja inovația. De-a lungul timpului, portofoliul Keysight a fost constant îmbogățit cu noi produse sau funcționalități pentru produsele existente prin intermediul ideilor dezvoltate în cadrul Hackathonului. În plus, unele dintre produsele dezvoltate inițial în cadrul competiției sunt astăzi tehnologii patentate.

Sumarul Keysight Hackathon 2021


Primul eveniment din 2021 a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie. Inginerii au explorat concepte și au propus idei pentru industrii cheie precum Cloud, Securitate, 5G, Virtualizare, Machine Learning și Kubernetes.

Detectarea phishingului folosind Machine Learning

Proiectul pe care l-am dezvoltat în timpul Hackathonului utilizează tehnologia Deep Learning pentru a detecta paginile de phishing care imită site-urile legitime. Acest sistem poate fi utilizat de orice companie sau instituție care dorește să-și protejeze rețeaua internă de atacuri, dar întreprinderile mari, agențiile guvernamentale, băncile și sistemele IT ale spitalelor pot beneficia celmaimult de o astfel de soluție”, spune Mihaela Badiu, Senior Inginer Cercetare și Dezvoltare, Keysight Technologies România.

Testarea aplicațiilor folosind clusterele Kubernetes pentru a imita condițiile de producție


„Soluția pe care am dezvoltat-o ajută companiile de tehnologie să testeze aplicațiile mai ușor, mai rapid și mai precis. Practic, răspundem la întrebarea „cum va reacționa aplicația mea dacă se întâmplă …?”, ceea ce permite dezvoltatorilor să se pregătească mult mai ușor pentru orice scenariu nefericit”, a spus Andrei Mircescu, Arhitect R&D, Keysight Technologies România.

Soluții de comunicare pentru companiile de tehnologie afectate de pandemie


„În trecut, multe dintre soluțiile propuse de inginerii noștri se concentrau pe funcționalități noi pentru produsele folosite intern. Anul acesta, echipele au vizat soluții pentru a ajuta organizațiile să depășească provocările de zi cu zi, inclusiv provocările de comunicare create de munca la distanță în timpul pandemiei. Echipele noastre s-au concentrat pe idei pentru a preveni atacurile de securitate, pentru a extinde mai ușor infrastructura tehnologică și pentru a optimiza și dezvolta noi soluții de comunicare pentru companiile cu medii intensive de muncă, cum ar fi cele din industria IT ”, a declarat Florian Gherghe, coordonator al Hackathon Keysight România 2021.

Peste 10 ani de inovație


Organizat pentru prima dată de Keysight Technologies România (fosta Ixia România) acum mai bine de 10 ani, conceptul de Hackathon s-a extins la nivel global pentru angajații Keysight din întreaga lume.
În ultimele douăluni, Keysight a organizat competitiile de tip Hackathon intern în 16 locații, totalizând un număr de 75 de echipe.
„Anul acesta a fost prima dată când am organizat un Hackathon la distanță”, a spus Florian Gherghe, coordonatorul Hackathonului Keysight România 2021. „Organizarea evenimentului de la distanță a fost o provocare pentru noi și pentru echipe, însă una pe care ne-am dorit-o datorită entuziasmului nostru pentru inovație. Frumusețea Hackathonului, dincolo de soluțiile inovatoare care se adaugă portofoliului companiei, este că oferă posibilitatea de a aduna și de a aduce ideile la realitate. Hackathonul le permite inginerilor să-și prezinte ideea, să găsească echipa potrivită și să dedice timpul necesar ca să afle dacă au un produs viabil sau nu.

Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) este o companie lider de tehnologie de vârf care ajută întreprinderile, furnizorii de servicii și guvernele să accelereze inovația pentru a conecta și securiza organizațiile din întreaga lume. Soluțiile Keysight optimizează rețelele și ajută la lansarea pe piață a produselor electronice mai rapid și la un cost mai redus, prin intermediul soluțiilor care facilitează simularea proiectării, validarea prototipurilor, teste de fabricație, și optimizarea în rețele și medii cloud.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW