Klaus Iohannis candidează pentru un al doilea mandat de preşedinte al României

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, în prima ieşire în public din 2019, că va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidenţiale.

,,Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări, începem acum, practic, direct cu Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Chiar săptămâna viitoare vom avea vizita Comisiei Europene, pentru a începe în forţă această Preşedinţie. Sunt convins că vom face faţă bine. Avem deja, în luna mai, primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare şi de pe acum vreau să spun că este foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulţi alegători se prezintă la aceste alegeri, cu atât mai clar va fi rezultatul. La sfârşitul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez ce am mai spus, voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte”, a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a declarat că este optimist în ceea ce priveşte candidatura sa pentru un nou mandat, spunând că nu se teme ,,de niciun contracandidat”.

,,Da, sunt foarte optimist. Nu mă tem de niciun contracandidat. Nu mă tem niciodată de contracandidaţi. Alegerile sunt alegeri. Cine doreşte să obţină un mandat trebuie să se prezinte în postura de candidat. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist, da!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnalişti cum vede o posibilă candidatură a lui Liviu Dragnea, Iohannis a spus că important e să fie ales preşedintele pe care îl doresc românii.

„Orice cursă electorală are un parcurs pe care îl cunoaşteți, cu campanie, dar în final important este ce doresc alegătorii şi la finalul anului 2019 vom şti ce preşedinte şi-au dorit românii”, a arătat Klaus Iohannis.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Proorocire: președintele Klaus Iohannis va sta în funcția aceasta până-n anul 2024.
    Oricum, țările capitaliste sunt conduse de Bănci și Marile Corporații.
    POLITICA 8 DUMNEZEU 8; Politica 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11, POLITICA 8/13 TIȘBITUL 8/13; P.O.LI.T.ICA. P-Public, O-Ordine, LI-Ilie, T-Tișbitul, ICA-Cai. Ordinea publică de la Caii Lui Hristos și Ilie Tișbitul. Definiția cerească a politicii e foarte clară, dar NU e respectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW