Klaus Iohannis, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”

Andrei Vlad (b1tv.ro)

PNRR-ul României a fost aprobat astăzi, de Comisia Europeană. În cadrul vizitei Ursulei von der Leyen la București, președintele Klaus Iohannis a oferit câteva declarații.

Salut anunțul făcut de doamna Von der Leyen despre PNRR, care a primit undă verde de la Comisia Europeană, chiar astăzi. Aprobarea sa reprezintă un moment simbolic. Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană, dar și al unui efort colectiv instituțional fără precedent. 

Finalizarea PNRR și aprobarea de Comisie este doar o victorie de etapă. Am făcut un pas important către ceea ce vrem să realizăm în România în anii următori. Provocările majore încep abia de-acum. Implementarea la timp a măsurilor este esențială. Vreau să fim pregătiți pentru etapa cea mai importantă. Demararea reformelor pe care ni le-am asumat. Accesând aceste fonduri putem schimba România în profunzime, putem construi o țară așa cum ne dorim. 

Acesta este abia începutul. Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României (…) Este o șansă pe care nu avem voie să o ratăm, de a lăsa generațiilor viitoare o Românie profund modernizată (…)”, a declarat Iohannis.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. „…putem schimba România în profunzime..” „..de a lăsa generațiilor viitoare o Românie profund modernizată.” Ghiolbanisul tradator poate fi si pro-fund, nu numai un imbecil retard arogant si fara pic de empatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW