17.8 C
București
marți, 29 septembrie

Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Sergio Mattarella: Am transmis mulţumiri pentru felul în care românii sunt trataţi şi integraţi în Italia

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în Italia, cu omologul Sergio Mattarella, că a transmis mulţumiri pentru felul în care românii sunt trataţi şi integraţi în Peninsulă.

“În mai multe rânduri am subliniat comunitatea de valori, istoria comună, cultura bogată comună şi am ajuns foarte repede şi cu sentimente foarte pozitive la discuţii despre cele două comunităţi reciproce, comunitatea italiană, foarte numeroasă deja, din România şi comunitatea românească din Italia. Avem, în Italia, aproximativ 1,2 milioane de români, este cea mai mare comunitate românească din afara granițelor țării, și am putut să subliniem, împreună cu domnul Președinte Mattarella, că această comunitate de români este foarte bine integrată în Italia, foarte bine apreciată”, a spus Klaus Iohanis, la Palatul Quirinale.

“Am transmis mulţumiri pentru felul în care românii sunt trataţi şi integraţi în Italia”, a precizat preşedintele României.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW