duminică, 31 mai, 2020
11.4 C
București

Klaus Iohannis il felicita pe noul presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski

Preşedintele Klaus Iohannis, a transmis luni, un mesaj de felicitare preşedintelui ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, în urma alegerilor prezidenţiale, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala.

,,Cu ocazia alegerii dumneavoastră în funcţia de şef al statului ucrainean, doresc să vă adresez felicitările mele împreună cu urări de succes în îndeplinirea mandatului dumneavoastră.

Pe această cale, îmi exprim încrederea că, prin dialog şi demersuri comune, vom putea să contribuim la consolidarea şi diversificarea relaţiilor dintre România şi Ucraina, în sprijinul integrităţii teritoriale şi al securităţii Ucrainei, precum şi al modernizării sale, conform Acordului de Asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeană, în beneficiul tuturor cetăţenilor statului ucrainean, inclusiv al celor aparţinând minorităţii române.”, se arată în mesajul Preşedintelui României.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. A fost votat cu peste 70% pentru a promis normalizarea relațiilor cu Rusia . Fosta URSS isi arata afinitățile . Aceste popoare nu pot fi decat in relații firești economice ,energetice si sociale . Este un naționalist convins asa ca in privința drepturilor minorităților conlocuitoare problemele vor ramane . Adevarul este ca in Romania drepturile minorităților ( in special cea maghiara ) sunt excesiv de permisive .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Haos în America. Proteste violente împotriva asasinării lui George Floyd. Revine în atenție o problemă sistemică – cea a segregaţiei populației de culoare

Declanșate la începutul săptămânii trecute, după asasinarea de către un polițist alb a bărbatului de culoare George...

Donald Trump: Statele Unite “pun capăt” relațiilor lor cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Președintele american a anunțat vineri că țara sa "pune capăt" relațiilor cu Organizația...

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume, după decesul lui Bob Weighton, la 112...

Un aligator legendar a murit în grădina zoologică din Moscova la vârsta de 84 ani

Aligatorul Saturn a murit de bătrânețe. În jurul lui s-a creat un mit: s-a crezut că a...