Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia

Beatris Ioniţă (b1tv.ro)

Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, în timpul discursului pe care l-a susținut în cadrul Congresului PNL că actuala criză politică trebuie depășită și că guvernarea trebuie să continue. Președintele a subliniat faptul că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia.

Klaus Iohannis, atac voalat la USR PLUS:

„Recent făceam un apel la responsabilitate și maturitate către partidele din arcul guvernamental. E un apel pe care-l reiterez pentru că nu toți cei cărora le era adresat au manifestat aceeași responsabilitate și maturitate. Atrag din nou atenția partidelor că, dacă vom continua așa, riscăm să pierdem definitiv încrederea electoratului în mediul politic. Ar fi extrem de grav pentru că atunci când oamenii sunt dezamăgiți de cei care-i reprezintă se creează un vid între ales și alegător imposibil de umplut.

Dragi liberali, vă văd hotărâți și știu că vă doriți cu toții un singur lucru – ca România să câștige, să fie condusă de un Guvern în care forța motrice e PNL. E imperativ să depășim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia.

Guvernarea nu e un loc al ironiilor și al gâlcevii nesfârșite, în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă. Guvernarea înseamnă responsabilitate, perseverență, tenacitate, dialog real cu cetățenii. Cine nu e pregătit, nu poate guverna România”, a declarat Klaus Iohannis.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW