La Omniasig au fost avizate daune pentru 10 apartamente din incendiul de la Constanța

Omniasig Vienna Insurance Group este alături de clienții săi în momentele nefericite și face întotdeauna toate demersurile necesare pentru soluționarea rapidă a daunelor. În cazul incendiului de proporții ce a avut loc pe 16 decembrie 2021 într-un bloc din Constanța, compania a primit până în acest moment avizare de daună pentru 10 apartamente din respectivul bloc, ce aveau încheiate asigurări facultative de locuință.

Specialiști din cadrul Direcției Daune Omniasig s-au deplasat rapid la fața locului pentru efectuarea constatării daunelor și analiza situației, în vederea soluționării dosarelor de daune în cel mai scurt timp posibil. Polițele în baza cărora au fost deschise dosarele de daună sunt asigurări facultative de locuință, iar patru dintre acestea cuprind în acoperire și bunurile din interiorul apartamentelor.

O asigurare facultativă a locuinței, în completarea asigurării obligatorii PAD, oferă o protecție completă și reprezintă o investiție în siguranța căminului, precum și o garanție a continuității vieții familiei în cazul în care locuința respectivă este afectată de un incident precum acesta.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW