7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Lansarea proiectului „Modernizarea activității NESS PROIECT EUROPE SRL prin achiziționarea de echipamente inovatoare”

NESS PROIECT EUROPE S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Modernizarea activității NESS PROIECT EUROPE SRL prin achiziționarea de echipamente inovatoare”, cod SMIS 122908, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.                                           

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 8.012.422,32 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.106.095,50 lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea competitivității Ness Proiect Europe S.R.L prin dezvoltarea activității companiei, respectiv înființarea unei noi unități pentru activitatea de lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale, determinând consolidarea poziției pe piața întreprinderilor mici și mijlocii. Activitatea ce va fi defășurată vizează un domeniu competitiv identificat în Strategia Națională de Competitivitate. Acest obiectiv corespunde obiectivului specific al POR 2014-2020, Axa 2, Prioritatea de investiții 2.2. imbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoare competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate, iar realizarea prezentului proiect va contribui la atingerea pragului dorit de POR.

Obiectivul specific al proiectului vizează introducerea de echipamente și utilaje inovatoare în cadrul unității nou create și întreprinderea de activități specifice pentru realizarea de lucrări de construcții (civile și industriale) de calitate superioară. Realizarea obiectivului specific al proiectului va contribui la îndeplinirea obiectivului general precum și la atingerea rezultatelor așteptate.

Durata de implementare a proiectului este de 21 luni (17.04.2018 – 31.12.2019).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: MIHAI VAIDA Administrator, Telefon 0745108776, E-mail: fonduri@nessproject.eu

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW