LAUDE – REUT își deschide porțile în siguranță pentru elevi și profesori

Luni, 13 septembrie 2021, ora 11.00, are loc festivitatea de deschidere a anului școlar 2021 – 2022, la Complexul Educațional LAUDE-REUT, în sediul liceului, din strada Cluceru Udricani, nr 12, Piața Pietonală Leul Ierusalimului.

Bucuria acestui început de an școlar este cu atât mai mare cu cât este prima fesivitate după un an școlar dificil din cauza pandemiei de coronavirus, la care pot participa, față în față, profesori, elevi și părinți, cu respectarea normelor de siguranță sanitară în vigoare.

La festivitate vor participa vicepreședintele Camerei Deputaților profesor doctor Alexandru Rafila, membru în Board of Trustees Laude-Reut, Șef Adjunctul Misiunii Diplomatice a Statului Israel în România domnul Amir Sagron și inspector general adjunct Răzvan Călugăreanu.

Tot luni, 13 septembrie, vor fi vaccinați împotriva COVID-19 elevi și angajați nevaccinați ai Complexului Educațional Laude- Reut, în cadrul primului centru de vaccinare deschis într-o școală din România. În prezent, 80% dintre angajații complexului sunt vaccinați împotriva COVID-19. Campania de vaccinare este susținută de DSP București, cu sprijinul doamnei doctor Oana Nicolescu, și CNCAV, prin domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță.

Rămânem în continuare în slujba educației de excelență într-un mediu multicultural, cu profesori dedicați și rezultate dovedite, insuflând tinerilor valori stabile pentru un viitor durabil, fapt prin rezultatele deosebite obținute de elevii noștri la examenele de bacalaureat și evaluare națională, dar și la numeroasele competiții școlare și extrașcolare, interne și internaționale, pe tematici diverse.

Vă așteptăm cu mare drag la fesivitatea de deschidere a anului școlar 2021- 2022!

Despre Complexul Educațional Laude-Reut

În cele peste două decenii de existență sub tutela Fundaţiei R.S. Lauder, Complexul Educațional Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de învăţământ, a atins performanțe neobișnuite, garantate de oferta educațională, dar și de pregătirea individualizată a elevilor, de către profesori selectați cu exigență, fapt care i-a atras obținerea autonomiei prin îndeplinirea criteriilor de performanță stabilite de fondatori.

Oferta educațională Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleză) – real și umanist, bacalaureat la limba ebraică, proiecte și parteneriate internaționale (Ministerul Educației din Israel, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internaționale de studiu, schimb de elevi și profesori cu școli din toată Europa și Israel, pregătire academică timpurie – cursuri de Business și Legal English, comunicare, media, diplomație, protocol, relații internaționale, public speaking și debate.

Cursurile sunt furnizate și certificate de parteneri academici de prestigiu din România și din străinătate: Institutul Diplomatic Român – Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions România, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel. Pe lângă promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat, în sesiunea din iulie, timp de 9 generații de la înființarea liceului, rezultatele deosebite şi procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte în oferta extracurriculară consacrată drept punct de referință pentru sistemul educațional: artă și multimedia pentru grădiniță și școala primară, business, media și diplomație pentru liceu, orele şi cluburile de limbi străine (engleză, ebraică, franceză, spaniolă, italiană, germană, chineză), de jurnalism, fotografie, informatică, robotică, arte, drama, dans, instrument muzical, matematică, șah, sport etc.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW