Legrand pune accent pe starea de bine sustenabilă în domeniul rezidențial

Impactul asupra mediului, interesul manifestat pentru sustenabilitatea resurselor naturale și reducerea efectelor activităților umane asupra planetei, devin obiective importante în strategia de viitor a companiei Legrand, potrivit unui comunicat remis presei.

Ultimele achiziții ale Legrand consolidează pozițiile Grupului, atât la ​​întreprinderile de bază, cât și în segmente determinate de creșterea mobilității ecologice și de lupta împotriva schimbărilor climatice.

Sondajele confirmă o nevoie tot mai mare a oamenilor pentru confort și siguranță în locuință, iar produsele și soluțiile de automatizare dedicate domeniului rezidențial devin un punct de interes pentru clienți. Evoluția segmentului rezidențial și prezența accentuată a companiei pe acest segment a reprezentat o bună parte din creșterea pe care Legrand România a înregistrat-o pe parcursul anului.

„În prezent, piața se dezvoltă tot mai mult pe zona de IoT, de Green Energy, iar evoluția tehnologică își pune amprenta în noutățile pe care le aduce Legrand.
Consumul energetic la nivel global este în continuă creștere, ceea ce ne provoacă și pe noi să optimizăm într-un mod cât mai eficient oferta noastră de produse și soluții, cu aceeași grijă pentru mediu și atenție față de client. Soluțiile pe care noi le oferim vin în sprijinul clienților în vederea creșterii calității vieții”,
declară Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

În noua sa strategie pentru construcția de case și locuințe, Legrand își propune să ofere clienților o ambianță confortabilă, sigură și cu aceeași grijă pentru mediul înconjurător. Produsele conectate Legrand pentru locuințe inteligente sunt realizate din dorința de creștere a confortului și siguranței și, în același timp, de reducerea la minimum a consumului de energie electrică, diminuarea amprentei asupra mediului, creând o stare de bine sustenabilă pentru clienți.

Strategia Legrand prezintă patru domenii diferite în care este posibilă economia de energie. În funcție de segmentul produsului, clienții își pot reduce consumul cu până la 30%. Utilizarea produselor inteligente de la Legrand înseamnă o reducerea consumului de resurse, datorită interconectării și comunicației lor.

Investiția într-unul sau în toate cele patru domenii va fi rentabilă pentru clienți din mai multe puncte de vedere. Pe lângă economia de energie și reducerea CO2, implicit reducerea costurilor, crește confortul și starea de bine.

Managementul energiei și capacitatea de măsurare

Dispozitivele inteligente care se integrează în distribuitoare oferă, prin aplicația Home + Control, posibilitatea de a analiza și optimiza necesarul de curent al dispozitivelor individuale.

Managementul iluminatului

Reglarea optimă a luminii susține starea de bine, atât pe durata muncii, cât și în timpul liber. Cu ajutorul aplicațiilor sau comenzilor vocale, se pot stabili diverse scenarii prestabilite sau se pot realiza ajustări individuale.

Reglarea temperaturii și calitatea aerului

Termostatele inteligente reglează temperatura în funcție de valorile nominale și reduc considerabil costurile de energie electrică. De asemenea, calitatea aerului ambiental poate fi monitorizată prin stația meteo inteligentă.

Stații de încărcare electrică pentru vehicule electrice

O metodă confortabilă și eficientă de a încărca autovehiculele electrice. Indiferent că este vor­ba despre un autovehicul electric sau de o bicicletă electri­că, Legrand oferă soluția potrivită pentru oricare dintre ele.Conceptul inovator, care pune accentul pe starea de bine a oamenilor, oferă companiei Legrand o caracteristică unică și consolidează poziția sa pe piață.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW