Liberty Center extinde portofoliul de magazine cu un supermarket Auchan

După deschiderea magazinului InExtenso by Auchan din primăvara acestui an, Auchan Retail România se pregătește în 2018 pentru intrarea în centrul comercial Liberty Center cu un magazin în format supermarket. În prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare și va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.

Prin deschiderea supermarketului Auchan, Liberty Center diversifică oferta pentru cumpărăturile zilnice

Liberty Center și-a propus diversificarea mixului de retaileri, astfel încât să cuprindă o ofertă vastă pentru cumpărăturile zilnice, pentru opțiunile de relaxare sau pentru serviciile oferite vizitatorilor. Împreună cu lucrările de amenajare ale noului supermarket Auchan, Liberty Center va începe de luna aceasta și un proces de reamenajare a centrului comercial.

„Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing. Fiind un mall de proximitate, cumpărăturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clienții care ne vizitează. De aceea, ne dorim să avem o diversitate mare de produse și să devenim prima opțiune pentru cumpărăturile de zi cu zi.”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Deschiderea supermarketului Auchan în Liberty Center completează mixul de chiriași din grup, alături de InExtenso

În luna aprilie a acestui an, la parterul centrului comercial, a fost deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan și al nouălea din cadrul rețelei.

In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 metri pătrați și oferă o gamă variată de produse vestimentare. Acestea sunt dedicate atât adulților, cât și celor mici și sunt inspirate din viața de zi cu zi, oferind ținute casual, adecvate pentru orice moment și activitate.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW