Lidl deschide trei unități noi și înlocuiește un magazin din Botoșani

Lidl a inaugurat ieri trei magazine, în București, Negrești-Oaș, județul Satu-Mare, și Botoșani. Astfel, rețeaua Lidl ajunge la 261 de unități, informează moneybuzz.ro.

Lidl București este situat pe Calea Rahovei, Nr. 284, sector 5, Lidl Negrești-Oaș, primul din localitate, este situat pe Strada Victoriei, Nr. 142-146, iar Lidl Botoșani se află pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 10.

Lidl București Rahova dispune de un acoperiș verde cu o suprafață de 653 mp. Acesta oferă o serie de avantaje în ceea ce privește protecția mediului înconjurător, precum îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. Totodată, acoperișul verde are rolul de a reduce efectul de seră, prin absorbția prafului și a dioxidului de carbon și echilibrarea nivelului de oxigen.

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp, iar în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajați, potrivit moneybuzz.ro.

Lidl București Rahova va pune la dispoziția clienților 128 de locuri de parcare, iar orarul său de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 21:00.

Lidl Negrești-Oaș dispune de 110 locuri de parcare. Acesta va funcționa de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Se închide Lidl Botoșani Bd. Mihai Eminescu

Lidl anunță că atunci când anumite magazine nu mai corespund standardelor, acestea sunt înlocuite cu unități noi. Astfel, noul magazin Lidl Botoșani Strada Ștefan cel Mare, Nr. 10 înlocuiește magazinul Lidl de pe Bd. Mihai Eminescu, care se închide începând cu 4 decembrie.

Noul Lidl Botoșani Ștefan cel Mare dispune de peste 100 locuri de parcare, orarul de funcționare fiind de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00 și duminică între 8:00 și 20:00.

Deschiderea noilor unități îi așteaptă pe clienți cu promoții speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW