Life Dental Spa anunță deschiderea unor noi clinici la Oradea și Pitești, pentru a oferi pacienților din zonă îngrijire dentară fără durere

Life Dental Spa continuă planul de extindere și anunță deschiderea unor noi clinici stomatologice în doar 3 luni, în centrul municipiului Pitești, respectiv în centrul orașului Oradea. Misiunea acestor clinici dentare este de a oferi piteștenilor și orădenilor îngrijire dentară de înaltă calitate într-un spațiu modern și avangardist, dotat cu cele mai noi tehnologii, pentru a face vizitele pacienților cât mai plăcute și mai confortabile, dar și fără durere.  

Life Dental Spa Pitești va fi situată pe strada Mihail Kogalniceanu, nr. 7, bl. Efi 1, parter, iar Life Dental Spa Oradea va fi situată pe strada Leagănului nr. 13 A, parter și ambele vor fi dotate cu tehnologia de ultimă generație a laserului dentar. Laserul dentar reduce frica și îmbunătățește confortul tratamentelor dentare. De asemenea, pacienții vor putea beneficia de tratarea cariilor cu laserul dentar, de tratamentul gingivitei și parodontozei cu laserul dentar, de albirea dinților cu ajutorul laserului, precum și de alte proceduri din toate domeniile stomatologiei.

Clinicile stomatologice Life Dental Spa Pitești, respectiv Oradea vor aborda o viziune holistică. Stomatologia holistică constă în prevenirea și îngrijirea orală a pacientului ca un întreg, care include nu numai cavitatea bucală, ci întreaga persoană, în totalitatea și complexitatea sa biologică, căci există o interconectare între dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacientului. În plus, medicii dentiști ai clinicilor Life Dental Spa adoptă o abordare biocompatibilă, care protejează și garantează sănătatea generală a pacientului.

De asemenea, clinicile stomatologice Life Dental Spa Pitești, respectiv Oradea vor fi specializate cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tuturor tratamentelor dentare. 

Pentru a  crea schimbări pozitive asupra zâmbetelor piteștenilor și orădenilor, echipa Life Dental Spa va oferi o gamă largă de proceduri de stomatologie: parodontologie, endodonție, coroane dentare, profilaxie, pedodonție, stomatologie holistică, ortodonție, estetică dentară. 

Fondată în 2008 de către Dr. Cristina Obreja, Life Dental Spa este clinica dentară care oferă fiecărui pacient soluție pentru toate nevoile în ceea ce privește sănătatea dentară. În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, Dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freză și fără durere, reușind numeroase performanțe în sectorul medicinei dentare.

Pentru a sărbători marea deschidere și pentru că prioritatea acestor clinici este să promoveze obiceiul unei igiene orale corecte, Life Dental Spa Pitești, respectiv Oradea vor oferi consultații gratuite primilor 25 de pacienți. 

Telefon: 0318282274

E-mail: Pitești: pitesti@lifedentalspa.ro

            Oradea: oradea@lifedentalspa.ro

Site web: https://www.lifedentalspa.ro/

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW