20.3 C
București
luni, 12 aprilie

Ludovic Orban a demisionat!

După înfrângerea la scor din alegerile parlamentare și un an de guvernare dezastruos, Ludovic Orban s-a supărat „și-a luat jucăriile” și a plecat acasă.

Gestul de o iresponsabilitate incredibilă lasă România fără premier în plină criză Covid-19 și arată încă o dată caracterul unor politicieni români.

Sub conducerea lui Orban, guvernul a gestionat execrabil pandemia, a redus masiv numărul de teste să dea bine la alegeri și a luat numeroase măsuri care au afectat direct libertățile populației.

Nicolae Ciucă, desemnat prim-ministru interimar

Iohannis a luat act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de prim-ministru al României și l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe Nicolae Ciucă, pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern.

Iohannis a uitat matematica

Altfel, cu o oră mai devreme de anunțul lui Orban, Iohannis a ieșit public să anunțe cum PNL a câștigat în 2020 ceva, numai el știe ce.

Mai mult, a demonstrat că stă prost cu aritmetica elementară după ce a anunțat cum forțele de „centru-dreapta” au adunat 50% din voturi. Numai că realitate arată un pic altfel și procentele rotunjite, adunate, ale PNL și USR-Plus dau doar 40%.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW