vineri, 27 martie, 2020
13.2 C
București

Manpres a lansat catalogul 2020 cu oferte de preț pentru anul viitor

Manpres, companie care se ocupă cu vanzarea si distribuția de presă in regim de abonament, și-a lansat catalogul tipărit pentru anul 2020. Conține oferte și prețuri pentru abonamentele de anul viitor, la ziare și reviste românești și internaționale. 

Catalogul se tipareste de două ori pe an, în luna iunie si în noiembrie a fiecarui an. Acesta poate fi solicitat gratuit la adresa office@manpres.ro .

Cateva detalii din Catalogul MANPRES 2020:

 • Catalogul MANPRES de preturi la ziare si reviste in regim de abonament 2020, s-a tiparit in 3.000 de exemplare si va fi distribuit abonatilor MANPRES – in special managerilor de companii multinationale, nationale, banci, asigurari, ambasade, institutii publice, universitati, media-publicitate etc.;
 • Acesta se tipareste de fiecare data in 3.000 de exemplare, in format A4;
 • Cele mai vândute publicații prin Manpres sunt cele economice internaționale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times și The Economist. De asemea, se vinde bine și publicația Harvard Business Review;
 • Cea mai vândută publicație din România, prin Manpres, este Ziarul Financiar, urmat de Business Magazin, Economistul, Monitorul Oficial, Tribuna Economică, Adevărul, Jurnalul National, România Liberă, Biz, Capital sau Business Arena.
 • Manpres pune la dispoziție o gamă de peste 200.000 de reviste științifice, românești și străine din Franța, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia;
 • Compania Manpres deține licența exclusivă de a tipări și distribui, în țara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene si reviste inetrnationale din 95 de țări și în 52 de limbi.  Publicațiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru față/verso. Publicațiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial și grafic. Imaginea este exact cea a publicației originale, așa cum apare ea în format tipărit.
 • Persoanele interesate sa se aboneze, editorii de presa, difuzorii de presa si abonatii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro.

Ce spune despre catalog Mihai Manea – Director General Manpres: „Catalogul MANPRES este un element foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRRES  si abonatii sai. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tiparim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri. In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto, IT etc.”

Avantajele abonamentelor prin Manpres:

 • Prețul unui abonament este mai mic cu 40% față de prețul unei publicații la chioșc.
 • Publicațiile sunt primite la orele indicate de clienți, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoțite de avize de expediție, personalizate cu numele și adresa clientului. 
 • Modificări în structura comencilor făcute de cliență pe durata derulării acestora. 
 • Livrările pot fi făcute inclusiv pe timpul nopții , de la miezul nopții. 

Modalități de abonare

Clienții de pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail – office@manpres.ro , la sediul firmei – Piața Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, București) sau la telefon – 0722 341 546

Cum livrează Manpres

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare și prin agenții de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicațiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineața. 

Abonează-te la Curierul Național

Curierul Național vine direct la tine acasă prin intermediul Manpres, la un preț de excepție, 260 de ediții la numai 180 de lei / an. Este practic cel mai mic preț pentru un cotidian național.

Pe lângă informații de calitate, în special din domeniul economic, ai acces și la anunțurile publicate în ziar de diverse entități, de la instituții de stat, la mari companii private. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Macron pregătește împreună cu Trump “o inițiativă importantă” pentru contracararea COVID-19 și se consultă cu Vladimir Putin

Toată presa internațională - scrisă și audiovizuală - publică cifre tot mai îngrijorătoare privind evoluția pandemiei de coronavirus. De la...

Sesiunea plenară specială a PE: Deputații europeni solicită un răspuns mai unitar dat de UE pandemiei de Covid-19

687 de deputaţi au participat joi, 26 martie, la Bruxelles, la primul vot din cadrul plenarei speciale a PE...

Guvernul a decis amânarea ratelor la bănci cu până la 9 luni

Guvernul a decis în şedinţa de azi amânarea ratelor la bănci cu până la 9 luni. Premierul Ludovic...

Poșta Română păstrează trimiterile extracomunitare până la 30 de zile

Poşta Română amintește tuturor clienților care, în perioada stării de urgență, au de ridicat trimiteri de la...

TRENDING

Calendar

Astăzi La Teatrul Naţional...

Traficul feroviar este adaptat la conditiile meteo nefavorabile

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA...