„Me time” acasă, cu lumânările parfumate cu stil Mia Bella’s

Poate ai auzit deja de conceptul „me time” sau, mai pe românește, „timp pentru mine”. Trăind într-o lume din ce în ce mai stresantă și agitată, în încercarea de a ține pasul cu toți și toate din jur, nu trebuie să uităm de noi. Iar „me time” presupune fix acest lucru: timp pentru tine, pentru minte, corp și suflet, astfel încât să îți încarci din plin bateriile și să îți recapeți energia și bunăstarea.

Fiecare are abordări și nevoi diferite, însă chiar și persoanele aventuriere, dornice de distracție, au momente când trebuie să pună totul pe pauză pentru o binemeritată relaxare. Iar rezultatele cele mai bune le poți obține chiar la tine acasă, cu efort minim și comoditate din plin!

Aici îți venim în ajutor cu lumânările parfumate cu stil din gama Mia Bella’s. Produse din ingrediente 100% naturale, pe bază de ulei de palmier, și fără parafină, alergeni sau compuși toxici, sunt alegerea perfectă pentru o zi de spa acasă sau, mai simplu, câteva momente de relaxare seara! În plus, acestea sunt biodegradabile: recipientele sunt din sticlă, iar fitilul este din bumbac – nu conțin deloc plastic!

Aromele naturale ale lumânărilor parfumate din ulei de palmier sunt extrem de diverse și 100% naturale. Acestea sunt obținute prin adăugarea de uleiuri esențiale în concentrație de 9%. Au un timp de ardere îndelungat – 50 de ore la cele de 255g, 80 de ore la cele de 454g, ceea ce îți permite să te bucuri și mai mult de miresmele preferate!

Lumânările parfumate pe bază de ulei de palmier sunt ideale mai ales pentru sufragerie sau baie, deoarece pe lângă mirosul plăcut, deloc deranjant, acestea ajută și la neutralizarea posibilelor mirosuri neplăcute. Având combinații clasice sau originale de note de vârf, de mijloc și de bază, acestea împrospătează aerul din orice încăpere!

Pe site-ul nostru web pentru lumânări parfumate din ulei de palmier vei găsi gama Mia Bella’s, bogată în arome și miresme diverse! Lumânările parfumate decorative se bazează pe arome clasice, precum zambile (Hyacinth), portocale și chili (Sweet Orange & Chili Pepper), vanilie (Pillow Talk) sau măr, scorțișoară și citrice (Heart and Home).

Gama extinsă de lumânări parfumate Mia Bella’s îți propune zeci de arome: miresme romantice, arome îndrăznețe sau parfumuri relaxante! Depinde de gusturile și preferințele tale, dar și de starea pe care o ai în acel moment sau atmosfera pe care dorești să o creezi în cameră. Pentru relaxare maximă, de exemplu, recomandăm lumânări pe bază lavandă, în diverse combinații: cu vanilie (Stress no more), cu lemn de santal și paciuli (Calming Waters), cu eucalipt și flori de portocal (French Lavender) sau cu mușețel, citrice și salvie (Lavender Chamomile). Însă gusturile nu se discută niciodată, astfel că orice alegere merge pentru tine va fi cu siguranță alegerea perfectă!

Iar dacă îți place să experimentezi puțin, aruncă un ochi în categoria de lumânări parfumate cu arome unice! Am ales pentru tine aceste lumânări și le-am împărțit în următoarele categorii: lumânări „cuminți” cu aromă de fructe și flori, lumânări delicioase cu aromă de prăjituri, lumânări cu arome îmbietoare de vin, sau lumânările FREE SPIRIT cu combinații unice, îndrăznețe de arome.

Și ca să nu îți complicăm prea mult procesul de selecție, avem și o categorie specială de lumânări spa din ulei de palmier. Aici am inclus lumânările ideale pentru o zi de răsfăț acasă, cu cele mai relaxante arome – alegeri clasice, dar sigure, cu care nu vei da greș. Pe lângă cele menționate deja mai sus, propunem și lumânări cu combinații diverse, majoritatea pe bază de lavandă (desigur), paciuli, citrice, vanilie, gardenie, trandafir, mosc, lemn de santal sau iasomie.

Acum că am inclus și acest mini-ghid al site-ului nostru, în încheiere, dorim să insistăm din nou pe beneficiile unor zile sau sesiuni de „me time”: te relaxezi mai mult și încerci să elimini stresul fizic și psihic, îți îmbunătățești bunăstarea și relația cu tine, dar și cu persoanele din jur, îți reîncarci creierul pentru a fi mai productivă și a te concentra mai bine și, nu în ultimul rând, te descoperi pe tine.

Nu te ignora și caută să-ți găsești mereu timp pentru tine! Lasă-te pierdută în miresmele fermecătoare ale lumânărilor parfumate Mia Bella’s, pe bază de ulei de palmier, iar „me time” și relaxarea de care ai nevoie vor veni de la sine!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW