miercuri, 1 aprilie, 2020
1.8 C
București

Mihai Țânțaru este noul Chief Investment Officer al NN Asigurări de Viață

NN Asigurări de Viață anunță numirea lui Mihai Țânțaru în poziția de Chief Investment Officer, mandatul lui fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. În acest rol, el va fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea, împreună cu echipa sa, a strategiei de investiții pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN.

Mihai Țânțaru și-a început cariera în domeniul bancar, specializându-se timp de 6 ani în trezorerie și analiză macroeconomică în mai multe instituții bancare.

Din 2014, s-a alăturat echipei NN în poziția de Fixed Income Analyst, ocupându-se timp de doi ani de analiza macroeconomică și de evaluarea piețelor financiare, activităţi necesare pentru implementarea strategiei de investiții în instrumente cu venit fix și pentru gestionarea portofoliului de astfel de instrumente. Ulterior, în 2016, a fost promovat în poziția de Portfolio Manager Fixed Income în cadrul NN.

Mihai Țânțaru a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, precum și un master în Finanțe și Bănci – DOFIN, din cadrul aceleiași instituții. Totodată, este certificat ca analist financiar – Chartered Financial Analyst – de către CFA Institute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Grant cultural european câștigat de Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române

Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române este câștigătorul unuia dintre cele 185...

Vei fi o victimă sau un supraviețuitor? Lectura poate face diferența

Otilia Caraza, Act şi Politon „Cartea aceasta mi-a schimbat viața!” De câte ori nu ai...

Prețul petrolului se prăbușește. Coronavirusul diminuează dramatic cererea pe piețele lumii

Arabia Saudită a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să-și mărească exportul de petrol până la nivelul a 10,6...

TRENDING

Sfanta Lumina va fi adusa in largul Marii Negre

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a anunţat miercuri...

Noi facilități pentru studenți pe segmentul de mobilitate academică

Studenţii şi studenţii doctoranzi beneficiază, începând din...