-2.8 C
București
luni, 18 ianuarie

Mii de protestatari în Piața Victoriei și astăzi

Sub un nou slogan lansat pe rețelele sociale „Nu plecăm până nu plecați!”, protestele continuă în Piața Victoriei și în această seară. Curierul Național vă va ține la curent și cu evenimentele din zonă.

22:30 – Jandarmeria anunță că sunt peste 50.000 de oameni în Piața Victoriei în acest moment, fără a lua în calcul și străzile adiacente pe care se află alte câteva mii de persoane. 

22:00 – Numărul protestatarilor din piață a crescut. Se scandează puțin, iar atmosfera este una foarte liniștită, fiind numeroase puncte în dispozitivul de siguranță în care oamenii discută amical cu jandarmii. Protestatarii au aprins din nou lanternele telefoanelor mobile.

21:00 – Peste 40.000 de oameni în Piața Victoriei. S-au aprins din nou lanternele telefoanelor mobile. 

20:30 – Sunt circa 15.000 de persoane în Piața Victoriei. Sunt proteste și în Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov și alte orașe.

20:00 – În acest moment sunt aproximativ 10.000 de persoane în Piața Victoriei. Nu există evenimente, lumea manifestează pașnic, iar jandarmii au o prezență discretă, total diferit de seara trecută. 

18:00 – Reprezentanții Guvernului și ai PSD se bâlbâie. Dacă Carmen Dan aruncă întrega responsabilitate în spatele Prefectului Capitalei, vice-priministrul Paul Stănescu visează din comuna natală, Vișina – județul Olt, conspirații ale „statului paralel”, premierul Viorica Dăncilă cere SRI, din vacanță, un raport privind evenimentele de aseară și este pusă la colț de șeful serviciului care îi amintește că „toate datele și informațiile deținute de SRI au fost transmise operativ structurilor MAI”

17:45 – Atât Ministrul Sănătății, cât și Ministrul de Interne anunță că jandarmii răniți aseară sunt în stare bună, dar nu oferă nicio informație despre cei aproape 400 de răniți din rândul protestatarilor, oameni pe care se presupune că Jandarmeria și statul român ar trebui să-i protejeze.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articolul precedentCaricatura zilei
Articolul următorCurierul Național – numărul 7693

WWW