Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și UEFISCDI lansează campania “Provocări și soluții pentru o lume în schimbare”

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) și Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) anunţă lansarea campaniei “Provocări și soluții pentru o lume în schimbare”, o inițiativă de promovare a rezultatelor proiectelor de cercetare științifică finanțate în cadrul programelor Planului Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare – PNCDI III (2015-2020).

Campania “Provocări și soluții pentru o lume în schimbare” are ca obiectiv aducerea aproape de publicul larg a cercetătorilor și a muncii acestora dedicată identificării unor soluții viable, care să răspundă problemelor și provăcărilor cu care se confruntă societatea actuală.

Primul eveniment al campaniei va avea loc pe 3 iunie şi este dedicat proiectelor de tip Soluții care au răspuns nevoilor punctuale identificate de instituțiile și autoritățile publice centrale. Despre impactul acestora în societate şi cercetătorii care au dezvoltat Soluțiile, vă invităm să aflaţi în acest eveniment la care sunt aşteptaţi să participe atât reprezentanţi ai ecosistemului de cercetare, dezvoltare şi inovare, cât și publicul larg.

În următoarele evenimente asociate campaniei “Provocări și soluții pentru o lume în schimbare” vor fi prezentate contribuțiile echipelor de cercetare românești în proiecte internaționale de anvergură, cu inovații și descoperiri ce conduc la îmbunătățirea nivelului de trai, protecția mediului, economie sustenabilă și dezvoltare durabilă etc. De asemenea vor fi dezbătute și aspecte ce vizează iniţierea şi dezvoltarea colaborărilor viabile cu parteneri din mediul economic public şi privat.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW