UPDATE Ministerul Justiției a retras acreditarea jurnalistilor Ovidiu Oanta de la Pro Tv si Ionela Arcanu de la RealitateaTv

Tudorel Toader i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță, de la Pro Tv. Anunțul a fost făcut de acesta într-o postare pe contul său de Facebook.

”Ministerul Justiției refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!”, a scris Ovidiu Oanță pe Facebook, unde a publicat și răspunsul primit de la Ministerul Justiției la solicitarea de acreditare. 

Decizia luată la instituția condusă de Tudorel Toader este o premieră în ultimii ani. 

În urmă cu câteva săptămâni, la bilanțul celor doi ani de mandat, ministrul Toader a ținut să le reamintească jurnaliștilor, care voiau să-i adreseze întrebări, că cererile lor de acreditare sunt încă nesemnate și ar putea rămâne așa dacă vor continua cu întrebările. 

„Am zis că va fi o scurtă declaraţie de presă, nu a fost chiar scurtă. Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi acţiona în consecinţă, vă rog aşadar să respectaţi. Întâi citiţi-l şi apoi”, a spus Tudorel Toader.

UPDATE: RealitateaTv, fara acreditare la Ministerul Justitiei

,, Am primit interzis la Ministerul Justitiei, anul acesta. Aveti mai jos „explicatia” lui Tudorel Toader”, a anuntat jurnalista RealitateaTv pe Facebook.

,,De doi ani de cand a preluat mandatul de ministru al Justitiei, nu a fost O DATA in stare sa imi raspunda concret si complet la vreo intrebare. S-a fastacit, mi-a intors spatele, dar refuzul de a-mi reinnoi acreditarea a intrecut orice limita. A facut dintr-o institutie publica propria mosie si si-a permis sa imi blocheze activitatea de reporter acreditat pe Justitie. Domnule ministru Tudorel Toader, nu am nevoie de nicio stampila pentru a-mi face meseria cu incisivitate si obiectivitate! Stiu ca asta va deranjeaza! Va urma..”, a scris Ionela Arcanu pe Facebook.

Jurnalistii, amenintati de Tudorel Toader

„Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitarile de reacreditare, în masura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi acţiona în consecinţă, va rog aşadar să respectaţi”, a declarat ministrul Tudorel Todaer.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW