14.6 C
București
miercuri, 21 octombrie

Municipiul Săcele – în curs de atestare ca staţiune turistică de interes local

La sfârșitul lunii august a avut loc vizita comisiei de atestare din cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri pentru evaluarea Municipiului Săcele ca Stațiune Turistică de Interes Local, o ultimă etapă pentru a realiza acest proiect. În urma discuțiilor purtate și a vizitei pe teren a reieșit că Municipiul Săcele îndeplinește toate criteriile pentru a fi declarat Stațiune Turistică de Interes Local.

Săcele are un potențial turistic foarte mare, iar prin promovarea ca stațiune turistică de interes local va avea șanse mari în atragerea de finanțări nerambursabile, în condițiile în care unele programe de finanțare impun existența atestării ca stațiune turistică.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. SACELE 15 Dumnezeu 15, SAC.ELE. SAC-Casa, ELE-Elie. Casa lui Elie Dumnezeu. Casa Raiului care e mai sfanta decat toate bisericile din lume, avand activitate cereasca vesnica pe Terra si-n Cosmos incepand cu anul 2004. Casa Raiului in care stau NU e de pe Pamant si toti oamenii sunt musafiri si straini in ea la fel ca si parintii lor.
    C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la via(activitate cereasca vesnica) Casei Raiului.
    THE HORSE 3/5 GOD JESUS 3/5, The horse 14 Elijah Tishbite 14, THE H.OR.SE. HSE-House, OR-Romania. The house from Romania (House of Heaven) of God Jesus and Elijah Tishbite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW