Nordic Food distribuie în România conserve de peşte John West

Nordic Food, una dintre cele mai mari companii în domeniul distribuției de produse alimentare premium, își consolidează poziția pe segmentul conservelor de peşte prin încheierea unui parteneriat cu Thai Union, lider mondial în producția de peşte și fructe de mare. Grupul Thai Union este lider în producția conservelor de ton, cu 18% din producția mondială.

Prin intermediul acestui parteneriat, Nordic Food distribuie în România produsele brandului John West care se află în portofoliul grupului Thai Union din 2010. Fondat în 1857 în Marea Britanie, John West este unul dintre cei mai vechi producători de conserve de peşte din lume care se remarcă prin idei inovatoare, rețete sănătoase, disponibile în conservă, ready-to-eat.

John West este primul care a introdus pe piață conserva de ton „no drain” care nu necesită scurgere înainte de a fi consumată, macroul gătit la abur, sardinele gătite la grătar sau infuziile care combină tonul sau somonul cu diverse condimente, în cutii cu capac ce pot fi închise după deschidere.

„Suntem mândri de faptul că Nordic Food are oportunitatea de a lansa și de a dezvolta brandul John West în România. Este o provocare pentru noi deoarece segmentul de piață este aglomerat, însă avem încredere în calitatea produselor John West și credem că putem să-l dezvoltăm, astfel încât românii să-l includă în opțiunile lor alimentare. Credem, totodată, că John West răspunde foarte bine consumatorilor riguroși, atenți la ceea ce aleg din raft, preocupați de un stil de viață sănătos” , a explicat Ciprian Moldoveanu, general manager Nordic Food.

În prima etapă, Nordic Food va distribui o selecție de 35 de produse John West, precum conservele „no drain”, infuziile de ton și somon, dar și gustările Light Lunch, pentru cei care vor să mănânce rapid și sănătos.

Sustenabilitate și transparență

Produsele John West sunt realizate respectând angajamentul față de mediu și pescuitul sustenabil. Compania este certificată „Dolphin Safe”, iar prin introducerea codului de urmărire pe site, oricine poate afla sursa materiei prime.

John West, prin Thai Union, urmărește cu atenție sustenabilitatea lanțurilor de aprovizionare cu peşte și fructe de mare, precum și siguranța condițiilor de muncă prin intermediul parteneriatului cu WWF. Pentru că sustenabilitatea înseamnă și încredere, aceștia sunt lideri pe piețele de conserve de peşte din Marea Britanie, Irlanda și Olanda.

Produsele internaționale premium ajung în toată țara prin intermediul celor 4.000 de clienți direcți și 25 de subdistribuitori Nordic Food.

Piața de peşte din România este una de sute de milioane de euro, din care românii produc doar 12%.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW