6 C
București
marți, 20 octombrie

O delegație rusă de înalt nivel a sosit la Damasc

O delegație rusă condusă de vicepremierul Iuri Borisov a sosit duminică la Damasc, au anunțat agențiile de presă rusă și siriană. Agenția siriană Sana precizează că cele două părți vor purta discuții vizând “dezvoltarea și consolidarea cooperării bilaterale la toate nivelurile”. Relevantă pentru înțelegerea domeniilor de colaborare ce vor fi abordate este componenţa delegației ruse. Sunt incluși, între alții, ministrul adjunct al Afacerilor Externe, Mihail Bogdanov, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Maria Zaharova, iar de luni, delegației ruse i se alătură și șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov.

Ambasadorul Siriei în Rusia, Riad Haddad, a declarat ziarului pro-guvernamental “Al-Watan” că vizita delegației ruse are o “importanţă specială, având în vedere dosarele politice și economice ce urmează a fi discutate”, începând cu lupta împotriva terorismului și sancțiunile economice occidentale instituite contra Siriei. Din surse informate s-a aflat că o problemă în discuție va fi și o eventuală extindere a bazei militare ruse de la Heimim.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Oriunde apare vreo zazanie, hop si rusii . Dar ce-i ciudat, mai mereu castiga . Potomu ci-to ? Nu te grabi /gandeste, ciolovecule ! Referirea din urma-i la … latraii la luna .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW