Oferim garanție! Ne deplasăm la domiciliul dumneavoastră! Reparăm televizoare în București și județul Ilfov!

Cine suntem?

O firmă profesionistă de reparații televizoare care vă oferă o mulțime de avantaje dacă decideți să colaborați acum cu noi! Deplasări gratuite la domiciliu, serviciile de constatare sunt și ele gratuite, oferim garanție pentru lucrările realizate timp de 6 luni, experiență suficientă pentru a depana aproape orice tip de televizor, LED, LCD sau Plasmă , prețuri corecte.

Care este numele firmei noastre?

Mozy Service Electronice este numele nostru.

La ce număr de telefon ne puteți contacta?

Numărul nostru de telefon este 0799.269.589.

Ce tipuri de televizoare reparăm?

Firma noastră ofera servicii de reparatii televizoare pentru următoarele mărci: Sony, Samsung, Vortex, Toshiba, Seg, Horizon, Myria, TCM, Nei, Nordmende, Grundig, Panasonic, JVC, Philips, Hitachi, LG, Teletech, etc.

Deși ne axăm pe reparații realizate la domiciliul clientului, dacă doriți puteți aduce televizorul la reparat la sediul firmei noastre. Pentru acest lucru, însă, va rugăm să ne contactați telefonic înainte de a veni la unul din sediile noastre! 

Care este adresa firmei noastre?

Pentru persoanele interesate de achiziționarea serviciilor de reparatii televizoare Bucuresti, sediul firmei noastre este situat în București, Str. C.F. Robescu nr.12, Sector 3. Pentru judetul Ilfov, Str. Diamantului nr. 134-140 N, com. Bragadiru.

Care sunt localitățile unde realizăm reparații televizoare la domiciliu?

În momentul de față putem oferi servicii de reparații televizoare la domiciliul clientului în localitățile Bragadiru, Cornetu, Popești Leordeni, Buftea, Chitila, Pantelimon, Otopeni, Măgurele, Chiajna, Voluntari, Berceni și în toate sectoarele din municipiul București.

Ce se întâmplă dacă televizorul reparat de noi se defectează pe perioada garanției?

Pentru că suntem o firmă serioasă de reparații televizoare și pentru că suntem profesioniști, dacă acest lucru se întâmplă, trebuie doar să formați numărul de telefon 0799.269.589 și vă contactăm noi în timp scurt.

Cum puteți afla cu aproximație costul reparației televizorului dumneavoastră?

În timpul convorbirii telefonice o să vă întrebăm noi câteva lucruri despre televizorul dumneavoastră. În felul acesta o să ne dăm seama cu aproximație de costul reparațiilor.

Toate televizoarele defecte pot fi reparate la domiciliu?

De cele mai multe ori, DA! Există însă și situații în care va fi necesar să aduceți televizorul la unul din sediile firmei noastre. Însă, acest lucru nu se întâmplă prea des, deoarece colegii noștri sunt foarte pricepuți și rezolvă totul în timpul deplasării. Marea majoritate a reparațiilor se fac pe loc. Durează 1-2 ore remedierea problemelor. Dacă defecțiunea este mai complexă va fi nevoie de 2-3 zile pâna când primim piesa care trebuie înlocuită.

Alte lucruri importante despre compania noastră!

Multă lume se întreabă dacă reparăm și alte tipuri de produse electronice, mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde, etc. Răspunsul la această întrebare este NU!! Noi ne ocupăm doar de repararea televizoarelor defecte.

Este bine să știți și faptul că noi nu reparăm și nu înlocuim televizoare cu ecranele sparte sau fisurate. Costurile pot fi mai mari decât costul unui televizor nou! De asemenea, nu cumparăm televizoare defecte pentru piese de schimb. Noi reparăm doar cu piese noi cumpărate de la distribuitori autorizați. De asemenea, nu comercializăm televizoare noi. În schimb dacă doriți consultanță pentru achiziționarea unui model performant de televizor, acest lucru îl putem face pentru dumneavoastră, fară probleme.

Sperăm să ne cunoaștem curând!!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW