Olguţa Vasilescu, avertisment pentru Iohannis: Voi fi “foarte vizibilă’’

Fostul edil al Craiovei, Olguţa Vasilescu, l-a avertizat pe preşedintele Klaus Iohannis că, în calitate de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific al premierului pe transporturi, va fi ,,foarte vizibilă în perioada următoare”.

,,Din postura de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific pe transporturi, ceea ce dumnealui (Klaus Iohannis – n.r.) nu şi-a dorit sub nicio formă să ajung acolo (la conducerea Ministerului Transporturilor – n.r.), îl asigur pe domnul Klaus Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare”, a declarat deputatul PSD.

Întrebată de jurnalişti dacă şeful statului i-a făcut un bine prin faptul că a refuzat de mai multe ori numirea sa pentru portofoliul Transporturilor, aceasta a răspuns: ,,Nu cred că s-a gândit la persoana mea sincer când a făcut asta, cred că s-a gândit doar la campania lui electorală”, notează Agerpres.
,,Am avut o discuţie înainte. Eu am şi spus-o că în momentul în care nu mai am presiunea actului de guvernare, în sensul că am de condus un minister, care este suficient de greu, vreau să mă implic mai mult în viaţa de partid”, a mai afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW