OMNIASIG se implică în proiectul „Banca de alimente”, alături de Crucea Roșie

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă să se implice în comunitate, conform strategiei sale de responsabilitate socială și, pentru al șaselea an la rând, participă în programul Banca de alimente derulat de Crucea Roșie, prin campania internă ,,HRANĂ PENTRU SUFLETE, HRANĂ PENTRU ZÂMBETE”. Compania, precum și angajații din toată rețeaua, la nivel individual, donează bani pentru comunități dezavantajate din țară.

Într-o primă etapă a campaniei de anul acesta, am vizat aproximativ 140 de persoane, din 28 de familii monoparentale, fără locuințe sau cu câte trei sau patru copii, care trăiesc în condiții defavorabile în comuna Siliștea-Gumești, din județul Teleorman. Campania, derulată împreună cu Crucea Roșie, va continua în următoarele luni, iar o nouă acțiune va viza o altă comunitate dezavantajată din alt județ.

Respectând cu atenție normele de siguranță impuse de situația actuală, luni, 28 iunie, voluntarii OMNIASIG, alături de cei ai Crucii Roșii, au mers să doneze pachete cu alimente neperisabile și obiecte igienice de bază copiilor și familiilor lor aflate în dificultate, fără venituri sau cu venituri reduse.

Educația viitoarelor generații este un pilon căruia OMNIASIG îi acordă o mare importanță și de aceea a donat și cărți noi bibliotecii școlii. Acum copiii au șansa de a citi cărți care să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă.

”Urmărim, ca și până acum, să fim mereu responsabili față de societate, atât la nivelul companiei, cât și la nivelul fiecărui angajat în parte, și ne implicăm în comunitățile din care facem parte. Anul acesta, prin această primă acțiune, am venit în sprijinul copiilor din Siliștea-Gumești, dăruindu-le un zâmbet și suport pentru a se dezvolta. Ne-am propus să extindem campania «Hrană pentru suflete, hrană pentru zâmbete» și în toamnă, fiind un proiect de suflet pentru noi, în care fiecare angajat se implică mereu cu drag. Le mulțumesc colegilor mei care au dat încă o dată dovadă de generozitate, empatie și grijă față de cei care au nevoie de ajutor. De asemenea, mulțumim Crucii Roșii pentru șansa pe care ne-o acordă în fiecare an de a fi mai buni, pentru tot suportul și sperăm să continuăm acest parteneriat frumos și în anii următori,” a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

„Pandemia COVID-19 nu este doar o criză de sănătate, ci și o criză socială și economică. Ea a afectat îndeosebi oamenii săraci, accentuând probleme sociale deja existente. Nimeni nu trebuie lăsat singur în fața acestei provocări. Asigurarea unui minim necesar de hrană a devenit o preocupare constantă pentru organizația noastră. Suntem recunoscători OMNIASIG pentru parteneriatul devenit deja o tradiție și le aducem mulțumiri pentru implicarea generoasă.” – Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW