Opt companii IT românești vor participa la ConnecTechAsia

Companiile româneşti din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor urmăresc să-şi sporească exporturile de produse şi servicii IT&C pe pieţele externe în cadrul târgului internaţional ConnecTechAsia – Singapore 2019, care se desfăşoară în perioada 18-20 iunie.

Cele opt firme participante vor beneficia de o triplă expunere şi de şansa de a consolida brandul sectorial pe plan internaţional, în cadrul evenimentelor specializate organizate în marja târgului: BroadcastAsia, CommunicAsia şi NXTAsia. 

Reprezentanţii companiilor româneşti vor avea schimburi de idei şi experienţă cu specialişti din domeniu, în cadrul conferinţelor despre tendinţele pieţei, şi vor analiza oportunităţile concrete de pătrundere pe piaţa asiatică a firmelor care participă pentru prima dată la eveniment. Pentru firmele care au deja contacte cu această piaţă, prezenţa la târgul de la Singapore reprezintă o ocazie de a-şi consolida poziţia şi a căuta modalităţi de diversificare a exporturilor.

Se estimează că pe parcursul celor trei zile, la ConnecTechAsia – Singapore 2019, cea mai mare platformă tehnologică şi de inovare de profil din Asia, vor fi prezenţi peste 40.000 de participanţi. Acestora li se vor prezenta tehnologii şi inovaţii de vârf în domeniul comunicaţiilor. Expozanţii şi vizitatorii vor participa, de asemenea, la o serie de evenimente şi activităţi experimentale despre viitorul tehnologiei.

Prezenţa românească la ConnecTechAsia este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul de promovare a exportului, în colaborare cu Asociaţia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii din România (ATIC).

Firmele româneşti care expun, pe o suprafaţă de 90 mp, sunt: Assist Software SRL, Bitdefender SRL, Cexina Soft SRL, Holisun SRL, Omniconvert SRL, Rebeldot Solutions SRL, Scaleit SRL, Tellence Technologies SRL.

Valoarea finanţării este de 408.894 lei cu TVA.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW