Optim PM, desemnată de către Continental Automotive Serbia să livreze noua fabrică din Novi Sad

Optim Project Management a fost desemnată de către Continental Automotive să gestioneze construcția unei noi fabrici de asamblare și producție piese electronice auto în regiunea Novi Sad, Serbia.

Fabrica va avea o suprafață construită de 29.500 mp, pe un teren de aproximativ 30 ha. Pe perioada acestui contact, Optim PM va asigura următoarele servicii: managementul proiectării, achiziții, management de proiect, coordonarea sănătății și securității în muncă și dirigenție de șantier.

„Desemnarea noastră pentru a livra această fabrică importantă către Continental demonstrează expansiunea noastră continuă în Serbia și este o dovadă a succesului proiectelor anterioare pe care le-am întreprins cu Continental Automotive în România”, a declarat David Evans, fondator și director general al Optim Project Management.

Fabrica de asamblare și producție piese electronice auto Continental se află în prezent în faza de proiectare, iar finalizarea construcției este preconizată pentru 2023.

Optim Project Management a fost înființată în România în 2009 și a devenit una dintre cele mai mari companii din țară specializate în managementul proiectelor de construcții și în domeniul proiectării / ingineriei. Pentru a-și extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est, compania a deschis primul birou în afara României în 2017 în Bulgaria, la Sofia, iar cel de-al doilea birou la sfârșitul anului trecut, în Serbia, la Belgrad.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW