13.9 C
București
luni, 17 mai

Patru dintre militarii răniţi în Afganistan, externați

Patru dintre militarii răniţi în Afganistan, vineri, 24 mai, din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei”, au fost externati. Astfel, plutonierul Rusu Marian, caporalii clasa a II-a Ştefan Florin-Laurenţiu şi Apetroaie Petrică şi fruntaşul Petcu Nicolae au fost externati în decursul aceleiaşi zile.

Toţi pacientii externaţi îşi continuă tratamentul şi recuperarea, aceştia aflându-se deja în grija echipei medicale româneşti.

Caporalul clasa a II-a Anton Florin se află în continuare internat la Spitalul Militar de tip Rol III din Baza Aeriană Kandahar pentru tratament de specialitate.

Cei cinci militari au fost răniţi în urma iniţierii unui dispozitiv exploziv improvizat în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în zona de responsabilitate a batalionului.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

 1. Armata noastra UNDE ….EEEEE…?!…
  IN AFGANISTAN, IRAK si poate maine in..IRAN ?
  SI CE FACE ACOLO ,BREEEE…?!..
  SLUJESTE BINE SI GRATIS BOCANCUL AMERICAN !……..
  ………………………………………
  Nu mai avem armata…Avem insa „militari profesionisti ” care „slujesc ” tara-PARDON ,INTERESELE AMERICANE – pe salariu minim si care sunt raniti sau mor in ASIA , PENTRU CINE SI PENTRU CE ?
  Avem si multi generali facuti in devalmasie pe vremea iubitilor ILIESCU SI BASESCU , care au devenit ciuca armatei romane fara a avea demnitatea si curajul de a face ceva pentru a pastra si impune prestigiul armatei romane care ,an de an , este schilodit de politrucii actuali… ESTE INSA DE NETAGADUIT, AVEM UMBRELA NATO…Cand vom avea nevoie cu adevarat de armata ,vom constata ca UMBRELA ,CIURUITA DE PROMISIUNI ,A FOST LUATA DE VANT!…..De ce se repeta istoria ,de ce acceptam sa se repete ?!…De ce avem MERCENARI PENTRU AMERICANI ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW