Pentagonul impune vaccinul anti-Covid-19 tuturor militarilor americani

Departamentul american al Apărării a anunțat că pregătește obligativitatea vaccinului anti-Covid-19 pentru toți membrii forțelor armate americane, după aprobarea completă a vaccinului Pfizer-BioNTech, anunțată luni de către Agenția americană a produselor alimentare și medicamentoase (FDA). Departamentul Apărării pregătește „orientări cu efect de constrângere” pentru a face vaccinul obligatoriu, plus un calendar ce va fi anunțat în următoarele zile, a declarat jurnaliștilor John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului. Luni, FDA a acordat aprobarea să completă pentru vaccinul Pfizer întrucât până acum el nu era autorizat decât pentru o utilizare de urgenţă. Este o măsură foarte așteptată ce urmează să stimuleze vaccinarea pe întreg teritoriul țării, eliminând un obstacol potențial în calea directivei Pentagonului.


- PUBLICITATE -

5 COMENTARII

  1. Pe noi ne vaccineaza experimental oblliqatoriu cu jamdarmii, dar pe armata americana cu cine o sa-i vaccineze experimental enticovid obliqaroriu > Cu armata rusa ? Cu armata chineza ? Mai ales pe cei de pe submarinele nucleare ?

  2. Aceastade cizie a pentaqonului echivaleaza cu declansareaBataliei Syaingradului, armata nazista fiind condusa azi de Joe Bidon si masoneria internationala.

  3. De ce cele mai vaccinate anticovid 19 tari din lume, Israelul si Marea Britanie, tari masonice, se afla in zona rosie a epidemiei, in timp ce tari nevaccinate ca India, Bulgaria, Belarus, Coreea de Nord, Japonia in cea verde (boala nu cunoaste raspandire de masa )?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW