miercuri, 8 iulie, 2020
21.9 C
București

Peste 100 de universități și instituții de învățământ de pe 3 continente vor fi prezente la RIUF în luna octombrie

Pe 6 şi 7 octombrie, Sala Palatului din București devine punctul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale şi al profesioniştilor din peste 20 de domenii de activitate cu cei interesați de oportunităţile de studiu în România sau în străinătate, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții RIUF – The Romanian International University Fair.


Peste 100 de expozanți din Europa, America și Asia s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Peste 100 de universități și instituții de învățământ din 15 țări vor participa la RIUF în această toamnă
Universități și instituții de învățământ din 15 țări precum Marea Britanie, Olanda, USA, România, Danemarca, Germania, Spania şi Arabia Saudită vor fi prezente pe 6 şi 7 octombrie, la Sala Palatului. Printre acestea se numără mai mult de 20 de universități aflate în topul celor mai importante instituţii educaţionale din lume, printre care şi Imperial College London, UCL sau University of Bristol.

Tot ce trebuie să știi despre bursele oferite studenților români și posibilitățile de finanțare pentru studiile în străinătate
Vizitatorii vor putea afla informații despre cele peste 7000 de programe de studiu (licență, masterat, doctorat) puse la dispoziție de universitățile care vor participa la târg. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicație, dar și despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro oferite pentru studiul în Marea Britanie, Germania sau Olanda pentru studenții români.

Facultate în străinătate sau… în România?
Cei care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate instituţii de învăţământ din România. Reprezentanţii celor mai importante universităţi din ţară, printre care şi Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea Politehnică, vor putea răspune la întrebările celor îşi caută un program de licenţă, masterat sau doctorat.
Află tot ce trebuie să știi despre studiile în România şi în străinătate. Înscrie-te pe www.riuf.ro și vino la Sala Palatului pe 6 şi 7 octombrie 2018. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universităţi şi la conferinţa RIUF YouForum.
Cei care nu pot ajunge la evenimentul care va avea loc la București, se pot înscrie la edițiile din Cluj Napoca (9 octombrie), Iaşi (11 octombrie) sau Constanţa (13 octombrie).

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Cât timp se va preda Evoluționismul în școli cu învățăturile rătăcite și strâmbe, absolut nimic niciodată nu va funcționa normal în Instituțiile Statului și-n societate. Academicienii și profesorii universitari în teologie trebuie să înfăptuiască manualul Creaționismului pentru școli, care nu a existat niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

555 noi cazuri de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Leonardo Badea (BNR): Soluțiile de reconstrucție economică trebuie să țintească și viitorul, nu doar prezentul

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Societatea noastră, așa cum o știm astăzi,...