Phonetastic GSM îl numește pe Alexandru Munteanu în funcţia de director comercial

  • Munteanu are o experiență de conducere de peste 15 ani în piața românească de telecomunicații
  • Anterior, Munteanu a ocupat rolul de director comercial în cadrul Gersim Impex și a avut poziții de management în Samsung Electronics Romania și Allview Mobile

Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, anunță că Alexandru Munteanu, executiv cu o carieră axată aproape exclusiv pe piața de telecomunicații, ocupă, începând de astăzi, rolul de Director Comercial.

În noul său rol, acesta va coordona departamentele de achiziții, de vânzări – atât echipa dedicată României, cât și pe cea de wholesale international, și de distribuție pentru mărcile deja prezente în portofoliul Phonetastic GSM.

În vârstă de 48 de ani și cu o experiență demonstrată în telecomunicații, Munteanu se va concentra pe creșterea activității și a volumului de afaceri, cu focus pe România, pe includerea de noi mărci în portofoliul de distribuție, dar și pe dezvoltarea noilor linii de business.

Înainte de a se alătura echipei Phonetastic, Munteanu a ocupat rolul de Director Comercial în cadrul Gersim Impex, Director de Dezvoltare Internațională în cadrul Allview Mobile și a condus divizia de IT și Telecom a Samsung Electronics Romania. Experiențele sale anterioare includ și poziții de management în cadrul Cosmote România și Germanos.

Munteanu este absolvent al Universității din București – Facultatea de Istorie și a urmat cursurile masterului în Istoria contemporană a României, în cadrul aceleiași instituții.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane euro și țintește o creștere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW