marți, 27 octombrie
9.4 C
București
marți, 27 octombrie

Policolor – crestere cu 130% a productiei in noua fabrica

Policolor S.A. , unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta finalizarea lucrarilor la structura de rezistenta a noii fabrici. Noua unitate se ridica pe un teren de 2,5 hectare situat in vestul  Bucurestiului, pe Bulevardul Rimisoara si va fi finalizata in luna aprilie a anului viitor. Aici vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora, iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro.

Prin extinderea si modernizarea tuturor activitatilor, compania isi va creste cu 130% capacitatea de productie proprie, de la 11.000 de tone pe an, cat este in prezent, la 26.000 de tone pe an.

„Noul complex are prevazut si un depozit propriu, la standarde de top pentru depozitare, cu sisteme de gestionare, picking si livrare performante pentru o desfacere optima si performanta a produselor din stoc” , declara David Jordan, CEO al grupului Policolor – Orgachim. De intreaga lucrare se ocupa compania Ecoterm, care a fost desemnata la inceputul acestei veri antreprenor general si constructor al fabricii si depozitelor Policolor. Numai depozitele vor ocupa in total 3.500 de metri patrati, aceasta investitie avand drept obiectiv cresterea calitatii si cantitatii de produse fabricate de Policolor, dar si capacitatea de a livra mai repede solutiile catre clienti.

De asemenea, noua locatie va avea spatii mai generoase pentru dezvoltare si inovatie, prin crearea unor noi laboratoare de cercetare unde specialistii departamentului de Research & Development vor lucra la diversificarea portofoliului de produse si branduri.

In prezent, din grupul Policolor mai fac parte producatorul de rasini Orgachim Resins si producatorul de anhidride Ruse Chemicals.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW